pondělí 15. května 2017

Domovní zvonky pro bytové domy

Montáže provádíme po celé ČR. Zaměření a cenová nabídka zdarma - zašlete nám poptávku. Chci vypracovat nezávaznou cenovou kalkulaci. Domovní zvonky pro rodinné domy a malé firmy.


Digitální systémy jsou určeny i pro nahrazení stávajících již.

Zvonky a domovní sítě jsou součástí řešení každého vstupního portálu pro bytové domy (SVJ). DT) a kompletně zrekonstruovat celou domovní síť. Ověřené drátové zvonky na nebo 2V, spolehlivé bezdrátové zvonky napájeny bateriemi nebo ze síťové zásuvky, dekorativní trubkové gongy s nostalgickým kovovým zvukem.


NykoELEKTRO - provádíme elektromontáže a opravy, se zaměřením na domovní , telefony, zvonky , osvětlení, kamerové, čipové a jiné systémy pro byty a bytové domy. Vybrat správný a kvalitní domovní nebo vchodový zvonek vypadá jako jednoduchý úkol. Pokud se ale porozhlédneme v hobby marketu, vidíme jenom nicneříkající krabičky s krásnými lesklými tlačítky.


V našem obchodě si můžete všechny zvonky v klidu prohlédnout a porovnat jejich parametry i cenu s konkurencí.

Navrhneme, dodáme, moderní zvonková domovní audio a video tabla, domácí telefony, otvírání dveří včetně montáže pro bytové domy. Tesla Stropkov s mnoho funkcemi elegantní a přesto levné. Při příchodu je zvonkové tablo ( zvonky , domovní telefony) tím prvním, co vnímáme, jsou určitou vizitkou bytového domu. Podobné fráze na Nejrychlejsi.


Moderní domovní telefony vám umožňují okamžitě vidět kdo stojí za dveřmi. Slouží tak zároveň jako ochrana rodinných i bytových domů. Barevná sada pro jednoho účastníka v provedení Nex. Zvonkový systém pro bytové a panelové domy , který vám nainstalují pracovníci společnosti DAMACOM, umí mnohem víc než jen pouhé zazvonění a odemčení vchodových dveří.


V naší nabídce najdete jak drátové, tak z uživatelského hlediska příznivější bezdrátové zvonky , které nevyžadují žádné kopání ani vrtání do stěny. Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme najít to správné řešení pro Váš bytový dům. Bezdrátové zvonky najdou své využití v domácnostech, kancelářích a dalších místech, kde chcete vědět i příchozích návštěvnících. Jedná se o oblíbenou variantu ke klasickým zvonkům, které však nevyžadují natažení kabelu. Rekonstrukce zvonků, domovní telefony a videotelefony.


Síťové zdroje pro domovní telefony. Tlačítkové tabla a zvonky pro bytové domy.

Omlouváme se, ale produkty z tohoto sortimentu byly již vyprodány! Zvonky domovní bytové , klasické - vyráběné již desítky let jsou stále používané. Videotelefony a videozvonky pro efektivní zabezpečení nemovitosti a komunikaci s návštěvami. Vybírejte z nejširší nabídky u specialisty v oboru.


Naše bytové družstvo poptávalo nová zvonková tabla a bytové telefony pro otevíraní domovních vchodových dveří a současně použít kontaktní nebo bezkontaktní čipy místo klasických klíčů vchody po bytech. Ze tří firem jsme vybrali firmu ROBS-servis, která nám nabídla dvoudrátový systém s použitím komponentů. Audio nebo video domovní zvonky ? Klasické audiozvonky jsou nejběžnější varianta, které se do panelových domů vybírá.


Mohou být součástí sestavy poštovních schránek ve stejném provedení a designu nebo jako samostatná tabla k připevnění na zeď, pro zazdění nebo pro uchycení do profilů vstupních portálů. Jsme specialisté na domovní telefony a videotelefony. RYCHLÉ VÝMĚNY DOMOVNÍCH TELEFONŮ pro paneláky, činžovní, bytové a rodinné domy , vily a kanceláře. DOMOVNÍ TELEFONY a VIDEOTELEFONY pro novostavby. Jsou stále častěji používané nejen pro bytové a panelové domy , ale i ve firemních objektech a institucích, kde je třeba zajistit vysokou úroveň bezpečnosti.


V sortimentu máme mnoho systémů kontroly vstupu od různých výrobců. Každý má své možnosti a je určený pro jiné potřeby. Proto je třeba pečlivě zvažovat, co.


Aktuální katalog firem v kategorii domovní zvonky. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Poštovní schránky Kortan - let na trhu. Kromě prodeje jednotlivých poštovních schránek se také zabýváme výrobou a prodejem kompletních sestav schránek pro bytové a panelové domy. ZV2-GONG ELEKTROBOCK CZ.


Bytové zvonky a tlačítka. ABB-Welcome Midi - praktické řešení nejen pro bytové domy ABB-Welcome Midi potěší každého obyvatele domu. Elegantní konstrukce, jednoduché ovládání, možnost řešení pro každý bytový dům a ne jen pro něj.


Jak po stránce funkční, tak i finanční. Atmosféra pohodlí a moderního bydlení je zřejmá u vchodových. Dodáváme domovní telefony a videotelefony včetně příslušenství a instalace. Zabezpečte svůj dům či byt kvalitním videotelefonem či domovním telefonem.


Rádi poradíme vhodný typ telefonu přesně pro Vás. Dále nabízíme elektromotorické a samozamykací zámky, přístupové systémy, klasické zvonky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky