čtvrtek 18. května 2017

Kompresor klimatizace fabia 1

This video is unavailable. Kompresory klimatizace ŠKODA FABIA I (6Y2) 1. Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje. Dalo by se tedy říci, že slouží jako určité rozhraní mezi nízkým a vysokým tlakem v klimatickém systému. Dobry den prosim vas nevie my niekto poradit mam skoda fabia model 1.

Bol som originalnom servise kde som sa dozvedel ze poistky su dobre a diagnostika nic neukazuje jedine ze rozobrat kompresor. Nevie niekto aka tam môze byt porucha dakujem. Nové kompresor klimatizace se zárukou pro model FABIA I (6Y2) s motorizací 1. Prodáváme autodíly od značkových výrobců.


Kondenzátor, klimatizace. Sháníte kompresor klimatizace na Škoda Fabia ? SKODA FABIA I Combi (6Y5) 1.

Je lepsie investovat do noveho, alebo zhanat z vraku? Náhradní díly - on-line obchod s náhradními díly na všechny modely vozů. Dodáváme nejširší sortiment náhradních dílů pro vozy. Ve Ford servisu rekli, ze je to normalni, z vyparniku ci co.


Vzhledem k tomu, že jsme v době řešení závady neměli přístup k diagnostice, jsme se po konzultaci s člověkem, který nám klimatizace plní, rozhodli pro výměnu kompresoru. Je tomu opravdu tak, nemuze to byt chladici medium a za chvili se me zadre kompresor ? Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu, ceny často jako u použitých dílů. Soustředíme se pouze na značku Škoda, tzn.


Máme díly originální, ale i levnější dovozové, vždy na přání. Htp má kompresor se spojkou,a na chladiči má dva ventilátory. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány. Klimatizace , Climatronic na Škoda Fabia za nejlepší cenu.


Osobní automobily Škoda Fabia 1. TSi s klimatizací za skvělou cenu v auto inzerci Autopes. Aby to bylo jasné, pokusím se porovnat v praxi tři typy klimatizace (manuální, Fabia , automatická).

TFSI stejně jako dieselové 1. TDI se vstřikováním PD i CR. Nový kompresor klimatizace na Octavii máme skladem a můžete si jej vyzvednout osobně v naší prodejně v Mělníku. Informace o provozu prodejny vzhledem k současné situaci, si prosím přečtěte ZDE.


Zabýváme se dovozem vozů na náhradní díly z CZ,SK,GB,A. Mrazuvzdornost chladící kapaliny, koncentrace kyseliny v elektrolytu akumulátorových baterií, mrazuvzdornost kapaliny ostřikovačů a koncentrace močoviny v ADBLUE. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem.


Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky