pátek 12. května 2017

Revizní přístroj spotřebičů

Nabízíme vám revizní přístroje pro měření všech druhů elektrických veličin. Nemusíte chodit nikam jinam, u nás si vyberete ze stovek dostupných značek ako Metrel, Fluke, Uni-t, Metra blansko, Chauvin Arnoux, Megger, Electron. Kontrola a revize elektrického spotřebiče. Norma stanovuje, že u každého spotřebiče je nutné provádět pravidelné kontroly a revize.


Revex Plus - revizní přístroj. Měří izolační odpor, proud ochranným vodičem, náhradní unikající prou síťové.

Multifunkční revizní přístroj C. Revizní přístroje od výrobce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. DC zdrojů a sítě, testování ELR a měření proudu. Evidence zařízení a revizní lhůty.


Eletronická forma revize umožňuje snadné zavedení evidence a vytvoření seznamu zařízení jednotlivých provozů. Spolehlivý obchod Promertech. U nás najdete také půjčovnu měřících přístrojů.


Sdružené revizní přístroje slouží na měření a testování všech parametrů elektrických instalací jakož i na kontrolu a revize instalací a hromosvodů.

V nabídce máme desítky takových zařízení s různými parametry a způsoby využití. Poté přichází na řadu měření. U těch spotřebičů , které lze pro účely měření odpojit od sítě, je změřen odpor ochranného vodiče, izolační odpor a unikající proud.


Nelze-li v době revize přístroj odpojit od sítě, provede se měření ve chvíli, kdy to bude možné. Součástí měření je ještě kontrola. EurotestXC má v paměti uloženou rozsáhlou tabulku pojistek, která v kombinaci s nastavitelným koeficientem pro výpočet zkratového proudu umožňuje okamžité vyhodnocení změřené impedance, resp.


Obsahuje vše potřebné pro revize elektrických rozvodů NN dle ČSN a navíc měření proudové. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Tester spotřebičů Testboy TV 465. Dodavatel měřicí techniky elektrických a fyzikálních veličin a monitorování ionizujícího záření – napájecí zdroje, generátory, multimetry, osciloskopy, signální generátory, spektrální analyzátory, testery EMC, elektrorevizní přístroje, dozimetry, spektrometry a monitorovací systémy. Měření izolačního odporu.


Přístroj pro revize třífázových elektrických spotřebičů. Napájení je možné pomocí baterií i ze sítě. Díky ní budete při kontrole schopní rychle vyhledat jakékoli zařízení, příslušný revizní protokol a také si ověřit lhůtu další periodické revize. Po zakoupení adaptéru WELDTest je možné revidovat i zařízení pro obloukové svařovaní (výstupní svařovací napětí). K přístroji je možné také dokupit třífázové adaptéry pro měření unikajících proudů třífázových spotřebičů.


Všichni revizní technici registrovaní u nás jsou ověřeni a jejich oprávnění si můžete i sami zkontrolovat. U každého revizního technika naleznete podrobné informace o jeho působnosti a oprávnění.

Hodnocení od předchozích zákazníků Vám pomůže nalézt skutečně toho nejlepšího technika, se kterým bude radost pracovat. Ideální jako zkušební zařízení do výroby. Sestava Standard Set se oproti sestavám Euro Set, Line set a Lab set liší příslušenstvím v sadě, přístroj jako takový je stejný. Měřit s tímto přístrojem (myšleno s Německou zásuvkou) spotřebiče, které jsou používány v CZ zásuvkách je přinejmenším o hubu.


Obecně lze tento dotaz uplatnit na všechny Vámi nabízené revizní přístroje. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Profesionální multifunkční digitální přístroj pro kontroly a revize el.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky