čtvrtek 18. května 2017

Vodoměr s dálkovým odečtem cena

Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem. Vodoměry s dálkovým odečtem.


Jsme přímým distributorem vodoměrů přímo od výrobce. Maddeo bytový vodoměr s RF modulem 868Mhz , DN1 30°C, pro.

Prvním typem je vodoměr , který lze odečítat pouze pochůzkovým systémem (bytový dům je potřeba obejít se speciální čtečkou a ze společných prostor domu odečíst bytové vodoměry). Impulsy na výstupu vodoměru lze vyčítat a ukládat v modulech SC5-IG SD5-IGa SE5-IG1. Aktuální spotřebu vody je možné v reálném čase přenášet na internet pomocí ethernetové brány NT3-AB4.


Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. U některých produktů speciální tvar tlakové desky zvyšuje odolnost proti mrazu s hermeticky uzavřeným krytem číselníku z rázuvzdorného materiálu zabraňujícím zamlžení.


Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla.

Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem. Umožní mimořádné odečty a řeší veškeré požadavky praktických instalací.


Prvním dílem je klasický mechanický vodoměr s indikačním štítkem pro přenos dat. Druhým dílem je nacvakávací radiomodul. Tento radiomodul lze kdykoliv později doplnit na vodoměr typu Enbra ER-AM. Bytové vodoměry ZENNER s dálkovým odečtem.


Bytový vodoměr APZ ZENNER - bezdrátové rozhraní Wireless M-Bus. Zajímá Vás cena vodoměrů, dostupnost. Odečet se provádí vždy vizuálně odečtem.


Jde vlastně o vodoměr s digitálním počítadlem spotřebované vody doplněný o sytém dálkového přenosu dat. Dálkový přenos dat se nejdříve realizoval pomocí drátových sběrnic. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Doporučujeme je tedy jen pro instalace bez požadavku na radiový odečet. Požadujete-li přesné měření s dálkovým odečtem , doporučujeme vodoměry Kamstrup Multical 21. Výhodou vodoměrů Maddalena One TRP je 1 neovlivnitelnost magnetem. Kompletní značkový sortiment bytových vodoměrů, domovních vodoměrů, průmyslových vodoměrů, měřičů tepla a příslušenství výrobce Bmeters, Itálie.


Kromě měřidel s dálkovým odečtem s online sběrem dat nabízíme samozřejmě měřidla s pochůzkovým systémem dálkového odečtu, ale i klasická měřidla bez dálkového odečtu. Kromě prodeje a montáže měřidel poskytujeme i veškeré související služby (provádění odečtů, rozúčtování spotřeby vody, tepla a jiných komodit). V nabídce příslušenství naleznete ventilové sady, vyrovnávací kusy a podomítková pouzdra.


Indikátory topných nákladů s dálkovým odečtem Správně fungující bytové měřiče tepla a vody jsou jedním z předpokladů vedoucím ke snížení nákladů na energie. Radiová komunikace poskytuje správci objektu nebo výboru informace o případném magnetickém ovlivnění, demontáži RF modulu a extrémních stavech průtoku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky