středa 10. května 2017

Přenosná klimatizace do auta 12v

Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Praktická mini klimatizácia vhodná do automobilu alebo kancelárie.


Sleeping Well CUBE 12V 950W - přenosná nezávislá klimatizace. Nezávislá přenosná kompresorová klimatizace na 12V.

Kč (vč. DPH) ihned k odeslání. Musím se s vámi podělit o úlovek - nemáme v Fiatu Pandě klimatizaci a zjistila jsem , že existuje přenosn mini klimatizace do auta , -je to tohle udělátko, objednala jsem si ho, ještě nepřišlo - přijde mi to jako spásné řešení do auta , kde je stupňů. Neznáte ji náhodou někdo?


I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Mobilní klimatizace přenosné. Přenosné kompresorové klimatizace.

Absolutní světová novinka, přenosná nezávislá kompresorová klimatizace na 24V DC, výkon chlazení 950W! Tato klimatizace Vám pomůže vyřešit řadu problémů, můžete j. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:. Jednoduchá a kompaktní klimatizace Eufab, kterou je možné použít jak do auta , tak do kanceláře či doma na pracovním. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Vhodná do automobilu, karavanu či kamkoli na cesty.


Napájení: 12V autozapalovač či AC adaptér do zásuvky 230V AC. V porovnání s pevnou závislou klimatizací jde o velmi zajímavou cenovou alternativu zejména v Off-road a expedičních vozech. V horkých a dusných letních nocích zchlazují a odvlhčují kabinu kamionu. Díky tomu výrazně snižuje emise CO2.


Společnost Indel B vyrábí a dodává svoje klimatizace do OEM produkce značné části výrobců nákladních vozů. Napájanie je vykonávané zo zásuvky zapaľovača v automobile - 12V. Dĺžka napájacieho kábla je m, čo stačí pre pohodlné dohusťovanie všetkých kolies u bežných osobných i dodávkových automobilov. Takže taková klimatizace musí mít vždy nějaký výměník, který předá energii zevnitř - ven. Jinak tomu je u ,,klimatizací využívajících studené vody s ledem nebo nachalzeným tělesem.


Tak se energie z interiéru vstřebává do onoho tělesa až do vyrovnání teplot.

Pak není třeba odvod tepla pryč z interiéru. Pertiérův članek potřebuje mít taktéž horkou stranu. Topení do auta s ventilátorem 12V , 150W, GEKO. Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz.


Vzduch do klimatizace proudí pomocí speciálních provzdušňovacích hadic umístěných v nízkoprofilovém výdechu, který je umístěný v pootevřeném okně. LED dioda ve světle a kabelem o délce 2cm. Kabel je navinutý přímo ve svítilně. Lampa má dvě funkce svítí nebo výstražně bliká ze zadní strany. Splitové klimatizace tím pádem bývají velmi tiché až nehlučné.


Záleží na modelu a výrobci. Není nutné vrtat do zdí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky