pondělí 22. května 2017

Klimatizace haier návod

Jsou tiché a navozují komfortní vnitřní prostředí. Seznamte se s chytrými funkcemi, které vám usnadní život. Samočistící funkce Self Clean pomáhá udržet zdravé prostředí, chytré senzory zaznamenají osoby až do vzdálenosti metrů.


Vyberte si bílou, nebo matně černou variantu. Vám za koupi klimatizace HAIER.

Je to výsledek mnohaletých zkušeností a výzkumu. Zařízení je vyrobeno z materiálů nejvyšší kvality a vysoce vyspělou technologií. Značka CE garantuje, že výrobky odpovídají požadovaným Evropským normám na bezpečnost. Při vypnutí klimatizace poběží vnitřní ventilátor ještě sekund v režimu topení. Změna z režimu chlazení na topení (nemají modely, které jen chladí) V prvních několika minutách, svítí indikátor PAUSE, vnitřní ventilátor neběží a žaluzie na klimatizace nemohou být kontrolovány.


Ke stažení Návod ke stažení ve formátu PDF. Název: AIRWELL Návod ke stažení ve formátu PDF. Unsubscribe from Sokra Klima?

Hledáte návod pro Váš dálkový ovladač? Pomůžeme Vám najít dálkový ovladač nebo návod na jakékoliv zařízení. Pokud už není k dispozici originální ovladač, najdeme pro Vás alternativu v podobě náhradního ovladače. Dejte si pozor na některé univerzální ovladače, které nemusí pro Vaše zařízení fungovat i přesto, že výrobce ovladače. Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Souprava vnitřní a venkovní jednotky včetně dálkového ovladače. Chlazení kW, Vytápění kW. Můžete jednoduše přepnout z režimu chladničky na mrazničku a kdykoli toto nastavení měnit podle aktuální potřeby.


Ve spolupráci s designéry a se světovými profesionály jsou vyráběny vysoce kvalitní klimatizace , které jsou ale zároveň i líbívé. LG klimatizace vyrábějí klimatizační jednotky od nejmenších, vhodných do bytů či rodinných domů. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. Vaše klimatizace je označena tímto symbolem. Toto znamená, že klimatizační zařízení nelze se standardním odpadem.

Nesnažte svépomocí: demontáž a rozložení klimatizace , tak jako i recyklace chladiva a oleje musí být prováděna pouze kvalifikovaným pracovníkem s příslušnou kvalifikací a certifikací. Předtím, než uvedete svou klimatizaci HAIER Kazetová 1 Inverter do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. HAIER Kazetová 1 Inverter obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro práci a používání klimatizace HAIER Kazetová 1 Inverter. Jednotka Dawn je výsledkem intenzivního vývoje a sdružuje veškeré dostupné technologické inovace.


Vyznačuje se především zcela odlišným chladivovým okruhem, který využívá jako teplonosnou látku chladivo R32. Haier BREZZA – český návod. V první řadě zjišťují účinnost chlazení (EER – koeficient energetické účinnosti) a vytápění (COP – topný faktor), a to při různých venkovních teplotách. Konkrétně chlazení testují při 3 3 a °C, vytápění pak při a °C.


MOBILNÍ KLIMATIZACE NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme za zakoupení této kvalitní mobilní klimatizace. Pe čliv ě si prosím p řečtěte tento návod. V případ ě jakýchkoli dalších dotaz ů kontaktujte autorizovaný servis.


Nanáší se pomocí přibalené hadičky do výparníku a ventilačních otvorů kanálů klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky