středa 3. května 2017

Vyhřívací polštářek

Vyhřívací deka – dokáže zahřát celé vaše tělo. Jsou univerzální, proto je můžete použít i jako vyhřívací podložky (pokud vám nepřekáží ležení na měkkém materiálu). Polštářek dosáhne na zásuvky vzdálené až m. Je snadno udržovatelný díky pratelnému potahu a využít ho můžete kdekoliv podle své potřeby, ať je to v posteli, v křesle u televize nebo na venkovní terase. Garanci kvality a nezávadnosti zaručuje certifikát ÖKO-TEX, který dostávají textilní produkty vyrobené ze zdravotně nezávadných materiálů.


Vyhřívací polštářek

Cosi polštář, který vás sám zahřeje. Sami si nastavíte teplotu , která je vám příjemná. X Vážení zákazníci, provoz internetového obchodu není omezen. Osobní odběr na výdejně je možný pouze po platbě předem.


Získejte 1CZK na svůj nákup Speciální slevy a atraktivní nabídky - exkluzivně pouze pro odběratele. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale působí blahodárně i při mnohých zdravotních potížích. Jsou vybaveny uhlíkovými vlákny rozloženými rovnoměrně po celé ploše, díky čemuž je zaručen opravdu hřejivý pocit tepla.


Vyhřívací polštářek

Polštářky se dělí na jednorázové a opakovatelně použitelné. Rozhodně jej ale nenapěchujte – polštářek by byl v takovém případě příliš tvrdý a nedal by se tvarovat na nejrůznější části těla. Hřejivé polštářky vytváří příjemné instantní teplo kdekoliv na cestách až do 60°C.


Platí, že náplň by se měla uvnitř příjemně sypat. Hřejivý polštářek prohřeje ztuhlé ruce, vyhřeje boty, rukavice,. Doprava do hodin po celé ČR ZDARMA. Anatomické polštáře poskytnou vaší hlavě a krku dostatečnou oporu na těch místech, kde je nejvíce potřebujete. Nabízíme různé polštáře, které vám dokážou zpříjemnit sezení nebo ležení.


Vyhřívací polštářek

Velice příjemný a prodyšný materiál si jednoduše zamilujete. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krční nahřívací polštářek z třešňových pecek, béžový s puntíky, 40xcm. Nahřívací polštářek z třešňových pecek díky speciálnímu tvaru s prodlouženými bočními díly je možné polštářek optimálně umístit v oblasti ramen a krku. Poskytuje blahodárné teplo při bolestech svalů,.


COSI samohřející polštář - pletený. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V podobě nahřívacího ramenního polštářku HP 6představuje společnost Medisana skutečnou inovaci v oblasti flexibilního zahřívání: Nová jedinečná technologie 4D a funkce Turbo Heat s vysokým výkonem 1wattů zaručí vám i vašemu tělu mimořádně intenzivní zahřátí.


Termodesky a topné desky pro psy. Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech. Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období. Podložky, podnožky a opěrky pod nohy umožňují uživateli při sezení zaujmout optimální ergonomickou pozici při práci.


Nožní opěrky snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky