pátek 12. května 2017

Solární sprcha 35l

Solární sprcha 35l

Pokud se nechcete vzdát teplé sprchy po koupání v bazénu, nebo potřebujete zdroj teplé vody na vaší zahrádce, solární sprcha je skvělou volbou. Solární sprcha Hawaj Fantasy Rain 35l. Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu. Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici.


Solární sprcha 35l

Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI. Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody. V nabídce zahradní sprchy Gardena i další.


Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor. Pro sprchování musí být zahradní. Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén?


Solární sprcha 35l

Nezoufejte, neboť i vy se můžete během horkých dní příjemně osvěžit a to za pomoci solární sprchy. S chromovou pákovou baterii lze plynule nastavit teplotu vody. Tato zahradní sprcha je z UV odolného plastu. UV záření ohřev vody bez elektřiny pevná kovová základna snadno a rychle rozložitelná obrovská sprchová hlavice kohoutky z chromovaného.


Oproti solárním sprchám řady Sunny je zde nutné. Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Voda je následně zahřátá.


Solární sprcha 35l

Kvalitní solární sprcha s podstavcem je vyrobena z odolného a pevného plastu a je možné ji spolehlivě připevnit na jakýkoliv zpevněný povrch. Pravidelným používáním venkovní solární.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky