úterý 30. května 2017

Plynové topidlo 6140

Mají kvalitní nerezový hořák s pojistkou STOPGAS. Moderní plynové topidlo rychle a ekonomicky zaplaví vaši místnost příjemným teplem. Má vysoký výkon schopný vytopit i velmi velké místnosti.


Vytápění si snadno nastavíte termostatem na požadovanou teplotu. Topení se montuje na zeď a spaliny se ihned odvádí otvorem ve zdi. Vybírejte si Topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Topidlo mohou obsluhovat v souladu s tímto návodem pouze dospělé osoby.


Je možné toto topidlo umístit do podkrovního pokoje a komínek na odvod spalin vést skrze střechu? Plynové topidlo , výkon kW. Odvod spalin přes zeď nebo do komína. Výtopní prostor až m3.


Plynové topidlo 6140

Možnost přestavby na PB. Termoregulátor udržuje teplotu v místnosti na předem zvolené hodnotě. Samozřejmostí je i odtahové potrubí o délce 60cm a fasádový koš.


Disponuje výkonem kW, což znamená, že je optimální pro výtop místností o objemu do m3. Kvalita za skvělou cenu. Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR.


Plynové topidlo 6140

Zajímavé plynové topidlo , které má na rozdíl od jiných odvod spalin skrz zeď. Funguje na zemní plyn, ale dá se upravit i pro provoz na propanbutan. Umožňuje plynulou regulaci teploty v rozsahu – strupňů a dokáže vytopit prostory o velikosti až metrů krychlových. Poloha knoflíka termoregulátoru odpovída teplotě místnosti asi ˚C a poloha teplotě asi ˚C.


Nabízí automatickou regulaci teploty v rozsahu až °C , přičemž vytápění probíhá prostřednictvím kvalitního nerezového hořáku s bezpečnostní pojistkou STOP GAS , takže se ani v nejmenším není nutné. Naši pracovníci se Vám budou. Taky nejsou vhodná pro instalací do prostředí, ve kterém sa nacházejí látky uvolňujíci hořlavé nebo výbušné páry (různe sklady, garáže a pod). Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Vážení zákazníci, objednávky provedené v době od 6. Buďte prvý, kto napíše recenziu k tomuto produktu. Dostupnosť: Nie je na Sklade. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Prodám nové podokenní plynové topidlo MAIA 2kw Dodávka je včetně odkouření přes zeď!


Podokenní topidlo MORA-TOP MAIA je osvědčené plynové topidlo. Velmi dobře se ovědčil jako hlavní zdroj pro vytápění bytů, administrativních budov, skladů garáží atd. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy.


Plynové topidlo 6140

Je proto naším přáním, aby Vám výrobek sloužil dlouho, spolehlivě a bezpečně. Při obsluze a údržbě dbejte pokynů uvedených v tomto návodě. Vážený zákazník, zakúpili ste si plynové vykurovacie teleso značky MORA. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Moderné plynové vykurovacie teleso rýchlo a ekonomicky zaplaví vašu miestnosť príjemným teplom. Vykurovanie si ľahko nastavíte termostatom na požadovanú teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky