pátek 26. května 2017

Škrtící klapka vzduchotechnika

Pokud hledáte Klapky a šoupátka jste tu správně. MSK 0je vyrobena z oboustranně pozinkovaného plechu. Páku klapky VZT potrubí MSK je možno aretovat stavěcím šroubem v libovolné poloze - regulace –1. MSKT má list klapky po obvodu těsněn tak aby byla vhodná jako součást protimrazové ochrany VZT potrubí.


Po sejmutí páky jsou klapky MSKT připravené pro montáž servopohonu. MSK je vyrobena z oboustranně pozinkovaného plechu. MSK je otočná klapka , která svým pohybem otevírá nebo uzavírá průtok vzduchu vzduchotechnickým potrubím. MSKTG je univerzální otočná klapka , která svým pohybem škrtí, otevírá, nebo uzavírá proudění vzduchotechnickým potrubím. Kruhová škrtící klapka KSK s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů.


V uzavřené poloze zůstává po obvodu listu klapky přibližně volného průtočného průřezu. Používá se v zážehových motorech, kde reguluje množství nasávané směsi do motoru a tím umožňuje ovládání motoru. Bývá ovládána pedálem plynu. Klapka 0je kvalitním stavebním kamenem pro každý vzduchotechnický projekt s parametry Průměr d1: 80.


Klapka 1je kvalitním stavebním kamenem pro každý vzduchotechnický projekt s parametry Průměr d1: 125. MSK jsou určené do kruhového potrubí. Páku škrtící klapky je možno aretovat stavěcím šroubem v libovolné poloze.


Regulace –1 při úhlu otočení – 90˚. Od velikosti 5je škrtící klapka dodávána pouze s přírubami. Klapky pro vzduchotechniku jsou základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí. Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - uzávírací, směšovací, škrtící , zpětné, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí. Jiný dostatečně levný způsob k řízení průtoku vzduchu však zatím k dispozici není.


Pokud máte škrtící klapku v motoru, přečtěte si více o její roli, ale také tomu, jak předejít problémům s ní. U zážehových motorů se škrticí klapka nachází v sání motoru a je napojena na plynový pedál. Na plynový pedál je napojena buď to mechanicky nebo elektronicky.


Funguje to tak, že když. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Klapka 4je kvalitním stavebním kamenem pro každý vzduchotechnický projekt s parametry Průměr d1: 450.


Vozidlo chcípalo při startu i na volnoběh, nedrželo otáčky a zahlcovalo se. Diagnostika ukázala chybu na barometrickém čidle, čili bylo téměř jasné, že jde o přívod vzduchu. MSKG je určena pouze pro kruhová potrubí.


Klapky jsou vyrobeny z oboustranně pozinkovaného plechu. Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat včetně Škrtící klapky MSK a najít vše co potřebujete pro nucené Větrání. Kruhové potrubí Spojky Klapky a šoupátka Koncový kryt Oblouky Přechody Odbočky Výfukové kusy Potrubní elementy. Vzduchotechnika , Ventilace a Škrtící kruhové klapky máme největší nabídku na Českém trhu. Montážní a spojovací mate.


V této skupině zboží najdete veškeré potrubí, tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky