pondělí 8. května 2017

Kamnarstvi cheb

Rádi bychom Vám pomohli najít cestu k vytápění vašeho domova sálavým zdravým měkkým teplem. Kamnářství v Chebu a okolí. Pavel Šebesta, Iva Votroubková: CHEBSKÉ KAMNÁŘSTVÍ – OD STŘEDOVĚKU K WILLI RUSSOVI. Kachlová kamna v několika variantách.


Vše vystavěno z šamotových desek a nataženo omítkou z přírodní hlíny. Krbová teplovodní vložka Hoxter s teplovzdušným pláštěm(kachloví Hein) Rohový akumulační krb s vložkou HOXTER. Provedení malé rohové vložky HOXTER s výsuvem jako akumulační krb s velkoplošnou keramikou Hein.


Výrobce a prodejce krbů, kamen, komínů, sporáků, pecí na pizzu a dalších produktů. Působíme v Karlovarském kraji, Sokolov, Karlovy Vary, Cheb a další. ZÁPADOČESKÉ KAMNÁŘSTVÍ s. Služby krby vyzdívky kotlů kachlová kamna. K provozování webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.


Kamnarstvi cheb

Stavba kachlových kamen v Aši. Provádíme stavby krbů, kachlových kamen, sporáků a odborný servis a zapojení. Nabízíme prodej kamen na pevná paliva. K dispozici je servisní technik kamen THORMA.


KRB“ tři písmena, která v nás vyvolávají nejrůznější pocity. Teplo, světlo, pohoda, rodina, láska, štěstí, vůně nebo jinými slovy prostě příjemná atmosféra. Navrhujeme a stavíme KRBY (teplovzdušné , akumulační ,sálavé kr) ,KAMNA (kachlová , HYPOKAUST) a SPORÁKY.


Tyto spotřebiče renovujeme a servisujeme. Jsme schopni dodat většínu spotřebičů předních evropských firem včetně odborné instalace. Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb.


Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Západočeské kamnářství s. Aktuálně nemáte vybranou žádnou firmu, které byste mohli poptávku zaslat. Můžeme Vám nabídnout nejširší sortiment a nejvyšší kvalitu krbů, kachlových kamen, sporáků a pecí v západních Čechách. Můžete si u nás vybrat z více než 2. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.


Informace o firmě Západočeské kamnářství, s. Zabýváme se obory kamnáři. Získejte cenové nabídky zdarma. Klikněte pro více informací. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Rekonstrukce krbů a kamen. Prodej krbů, krbových vložek, krbových kamen, speciálních materiálů a příslušenství. Seznam spojuje kvalita a špičkové služby.


S našimi profesionály budete za vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky