čtvrtek 4. května 2017

Jak sundat hlavici radiátoru

Když začne topná sezóna a topení netopí, většinou to má tyto příčiny. Buď je vzduch v radiátoru a je třeba ho odvzdušnit. Nebo je zatuhlý ventil topení.


Ve videu se dozvíte, jak. Rating is available when the video has been rented.

This feature is not available right now. Please try again later. Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


Dobrý den, bohužel nevím o jaký radiátor se jedná, ale uvedu Vám příklad jak sundat mřížku např z radiátoru fy. Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.


Pokud máte pocit, že Vám termostatický ventil na radiátoru nefunguje správně a radiátor netopí, jednou z možných příčin je i nefunkční termostatická hlavice.

Pokud máte paroplynové termostatické hlavice Danfoss se západkovým systémem CLICK! Máte pokaženou termostatickou hlavici , nebo jste se rozhodli pro namontování nové moderní hlavice, ale nevíte, jak při demontáži a montáži termostatické hlavice postupovat? Postup demontáže termostatické hlavice Pro demontáž termostatické hlavice v lepším případě nebude potřebovat žádné nářadí. Případně vám postačí plochý klíč. R46 R46 R4na termostatický ventil - montáž hlavice R468H, R460H, R470H na termostatický ventil Mx - montáž redukcie R443H.


Jak se provádí montáž radiátoru. U těchto radiátoru je nutné sundat bočnice, které jsou pomocí plastových příchytek upevněný na přívodech do radiátoru , ty se musí opatrně sesadit, občas je potřeba použít sílu, ale opatrně, aby plastové příchytky nepraskly, kryt stačí sundat jen z jedné strany. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Měla by se při zatlačení zasouvat a zase vylézat. Jestli v tom ventilu visí, opatrně ji povytáhni a počkej, jestli začne cirkulovat voda v radiátoru.


Jinak, ta chromovaná velká matka, by mohla jít povolit i jen rukou. Tohle by neměl být problém, ji povolit a hlavici sundat. Tak s tím něco udělej a pak se pochlub, jak jsi.

Po letní sezóně přestalo topit jedno topení, tak jsem dostal radu zkusit sundat hlavici a podívat se jestli s ní není nějaký problém. Pominu, že nevim jestli mi to jako laikovi k něčemu bude, ale chtěl bych se zeptat, jak hlavici sundat. Jde o termostatickou hlavici K firmy Heimeier. Našel jsem návo jak jí namontovat, ale. Stingem vyroben v limitované sérii e 8Sting úspěšné jak v Evropě tak v. Keywords: dn, danfoss hlavice, podlahové topení potrubí, termostatický ventil nastavení průtoku, jak sundat termostatickou hlavici.


Tyto tělesa se využívají jak v dvoutrubkové nebo jednotrubkové teplovodní otopné soustavě s. Tělesa jsou dodávaná v. Zdravím, na tvoji otázku bude dost složitá odpověď. Jako laikovi mi bylo doporučeno zabalit hlavici tak, aby tím žebrováním nešel do hlavice studený vzduch, který, když spadne na určitý stupeň, tak aktivuje to čidlo, nebo tu tyčinku v hlavici a ta začne propouštět teplo do radiátoru. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem.


Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Hlavice má pojistku proti odcizení a nevím jak ji vyndat. A také nechci pojistku zbytečně poškodit. Tak jestli říkáš, že i když pustíte termoventil naplno a neslyšíte, jak do radiátoru nabíhá voda, tak si myslím, že se vám zasekl termoventil.


Chlap zvládne i ženská opravit. Chce to pustit termoventil naplno, pak povolit tu matku za termohlavicí, tu hlavici sundat a obnaží se vám na topení samotný ventil, poklepat. Krytka hlavice se otáčí, domnívám se, že je trvale zastaven ventil bez ohledu na nastavení termohlavice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky