pátek 19. května 2017

Slokov automat

Obchodní společnost Slokov a. Rozvoj společnosti SLOKOV pomocí nového strojního zařízení„ z Operačního programu Podnikání a Inovace v rámci III. Rozvoj, který je financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj. SLOKOV Ocelové teplovodní automatické kotle SLOKOV jsou zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domů (RD) a objektů s tepelnou ztrátou 4-kW.


Vhodné do novostaveb RD díky malým rozměrům.

SLOKOV VARIANT SL22A, automatický teplovodní kotel na pelety Použití kotle, palivo Ocelové teplovodní kotle VARIANT SL jsou zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou 8-kW. PRODEJ kotle SLOKOV doprava ZDARMA Prodej kotle Slokov Variant EKODESIGN Slokov Hodonín Fakta a mýty o kotlích na tuhá paliva Slokov Variant 1. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Nutnost označení emisní třídy kotle. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.


W, Pelety DOR 5N Automat Nový ocelový kotel DOR 5N Automat s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet.

Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Otopný systém musí být opatřen tlakovou expanzní nádobou a nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 2kPa. VARIANT SLA Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL12A je zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou 4–kW.


Měli jsme Slokov červený, který je jen na dřevo. Protože topíme i uhlím, pilinami a štěpky, tak jsme vybrali kotel na uhlí a dřevo. Ten je šedý a konstrukčně malinko odlišný.


Dle projektu dům je dimenzován na kotel o výkonu kW (dříve jsem měl kotel Dakon Dor na uhlí), vzhledem k tomu, že mám cca 1l vody v topení, tak si myslím, že i Slokov Variant SL 22D by stačil, jenže tento kotel má menší šachtu, což vede k častějšímu přikládání. Mě prostě hlava nebere, že je to jejich první automat na uhlí a hned v 5. Moc rád bych slyšel názor odborníků z Viadrusu, Dakonu nebo třeba pana ing. Lyčky, to je podle mě největší odborník na automatické kotle a spalování tuhých paliv. Horizontální štípací automat.


Jednoduché a snadné použití. Zpracování dřeva pilou a štípačem v jednom průchodu. Díky výkonnému benzínovému elektromotoru lze zpracovávat kulatinu až o průměru 3mm.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. K vytápění nemovitosti lze využívat několika různých způsobů. Automatický transport dřeva pomocí pásového přepravníku. Tím nejběžnějším je pořízení vlastního kotle. Na trhu je nespočet různých typů, mezi kterými se při výběru musíte zorientovat.


Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. The advantage of this burner is automatic ignition of the pellets by ignition spiral which ensure comfortable operation and minimum attendance needed.


The burner is controlled via electronic regulation which can.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky