úterý 23. května 2017

Elektroventil 12v

Popis Ovládněte vzduch. Vzduchový pneumatický ventil využijete také například v projektu s vakuovou přísavkou. V najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máme skladem široký sortiment nejpoužívanějších typů elektroventilů LPG i CNG, které je možné použít jak při nově realizované přestavbě vozidla na LPG či CNG, tak pro opravy a servis zařízení plynového pohonu vozidel.


V AC, světlost 50mm, pracovní tlak: min. Elektroventily LPG a CNG. Uvedené ceny platí při objednávce on-line. Cena v kamenné prodejně se může lišit.


Chcete-li stejnou cenu jako v e-shopu, udělejte si objednávku a zvolte osobní odběr zboží.

Cílem jejich využití jsou zejména rozvody vody, topné a chladicí systémy nebo vzduchotechnika. Vždy je třeba zvolit odpovídající typ ventilu podle jeho účelu a primárního určení. Vaše iskustvo korištenja stranica učinili što boljim. Molimo Vas da potvrdite da se slažete s tim, klikom na gumb Slažem se.


Delia sa podľa druhu napájania programovacej jednotky na batériové a adaptérové. NC nebo NO s použitím pro stejnosměrné nebo střídavé napětí. Součástí této ventilové řady jsou i nové zákaznické aplikace založené na základní konstrukci ventilů EV-0 např. Jednocestný vzduchový elektroventil 12V. Kč s DPH 29Kč bez DPH.


Ventily, které jsou schopny pracovat od tlaku bar. Mosazné tělo, standardní těsnění NBR do. Meracia a regulačná technika. Veľkoobchod a maloobchod.


Kvalita, rýchlosť, spoľahlivosť a komplexnosť všetkých dodávok. Supplier of high quality solenoid valves for professional use and even small projects. Choose from our wide variety of valves in all different sizes and materials for use in water, gas, air and even diesel applications.


VENTILI ZA PARU Novi koncept elektromagnetnih ventila za paru.

Less info MeatDoria. Montážní sestava s kompresorem 12V , určena pro vozidla bez komprese s dvojitou houkačkou z pochromovaného zinku o délce 39cm. Pokiaľ nie je uvedené inak, ceny sa zobrazujú bez DPH.


Prevádzkovateľom internetového obchodu abac. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky