úterý 2. května 2017

Fontana do jezirka

Vodní prvky v zahradě nejsou pouze zahradní jezírka. Do zahrady můžeme začlenit i jednodušší, ale přesto vizuálně efektní fontány, vodopády, chrliče, potoky a jiné vodní hry. Všechny tyto vodní efekty musí být napojení na podzemní rezervoár, menší jezírko, nebo fontánovou nádrž. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Chcete vašim zákazníkům, hostům či občanům vytvořit svěží a uklidňující prostředí? Dodat vašemu hotelu, obci nebo projektu nezapomenutelnou atmosféru?

Propojte váš interiér či exteriér více s přírodou a zapojte do něj blahodárné účinky vody, která může zurčet, bublat či tryskat. Fontánka do jezírka může být provedena v mnoha vzhledech, od jednoduchého tvaru po velmi dekorativní. Jezírková fontánka se liší i druhem použitých materiálů, od kovu, přírodního kamene až po moderní materiály imitující kámen. Záleží tak již jen na vás, jakou fontánku si ubytujete na své zahradě.


Solární zahradní fontána do jezírka Renkforce. Fontánku nainstalujete tak, jak potřebujete, a solární modul s bodcem zapíchnete do země. Zahradní terasovitá kašna tři patra.


Do našeho zahradního jezírka jsem si koupila plovoucí solární ostrůvek. Je moc pěkný a do jezírka se perfektně hodí.

Ale šlo mi o to, aby fontánka byla levná a snadno použitelná. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ale udržet ho průzračně čisté je někdy nadlidský výkon. Aby si citlivý biosystém jezírka udržel rovnováhu, voda se v něm musí trochu hýbat. A právě k tomu jsou ideální vodotrysky a fontánky.


Kromě toho vnesou do zahrady živou atmosféru. Letní horké dny a šumění vody. Zní to jako idylka, že? Plánujete-li vybudovat na zahradě jezírko, rozhodně budete chtít vyšvihnout jeho vzhled o level výše. Fontány jsou jedním z velmi oblíbených vodních prvků, které vnesou do zahrady uklidňující pohyb vody, ale i příjemný zvuk bublající vody.


Jaké jsou varianty a podle čeho fontány vybírat? Do malého jezírka postačí fontánky s malým výkonem a nízkým výtlakem vody. Kdybyste do malého jezírka instalovali příliš výkonnou fontánku, mohla by voda zbytečně dopadat mimo vodní hladinu a tím byste jezírko vlastně odpouštěli. A teď už se podívejme, podle čeho vodotrysk vybírat. Plovoucí fontána IZZY zpříjemní pohled na Vaše noční jezírko díky mlhovému efektu a osvětlení s dvanácti led diodami.


Lze ji použít i do rybníků s bahnitým dnem. Popis: Prodám nové nikdy nepoužité jezírkové čerpadlo s fontánou a rozdvojením lze nastavovat průtok jak do fontány tak do odbočení,pro napájení chrliče filtrace.

Přineste do své zahrady osvěžující dynamiku a zkrášlete si okrasné jezírko se solární fontánou od společnosti Blumfeldt. Fontána do jezírka se dá nastavit bez větší námahy během pár minut, celke. Filtrace do jezírka napojená na filtrační čerpadlo a UV lampu tvoří dohromady filtrační systém, který by mělo obsahovat každé zahradní jezírko. Díky filtraci dokážete zabránit zakalení vody a budete se moci plně oddávat pouze radosti z vašeho rybníčku. Jezírka Banat - Vše pro zahradní jezírka a KOI.


Největší speciálka v ČR a SR, široký výběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky