čtvrtek 25. května 2017

Štiepačka na drevo hecht

Priemer polena do 2mm. Dĺžka polena 3mm Štiepací tlak t. Celý popis Cena s DPH 459. Pre jednoduchšie premiestňovanie vybavená kolieskami. Hmotnosť stroja je 1kg. Ako vybrať štiepačku na drevo.


Štiepačka na drevo hecht

Keď mu nepotrebujete používať štiepačku dreva v teréne, kde poslúži benzínová štiepačka na drevo , alebo štiepačka za traktor, budete zháňať štiepačku poháňanou elektrickou energiou. V tomto prípade podľa náročnosti, ktorú predpokladáte, bude buď menej výkonná s napájaním na. Kvalitná hydraulika potom dokáže tento výkon motora previesť medzi dorazom a klinom. Ak vykurujete dom alebo chalupu drevom, alebo len príležitostne zakúrite v krbe, táto malá a zároveň výkonná štiepačka pre.


Na taková velká polena je samozřejmě třeba bytelného stroje, který už něco váží. Z toho důvodu jsou všechny naše štípače dřeva vybaveny kolečky, která umožní. Vyberajte si Štiepače dreva podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Váš čas i záda ušetří štípačka na dřevo. Na výběr jsou jak klasické horizontální štípačky na dřevo, např. Scheppach HL 65 tak štípačky dřeva vertikální (někdy také štípače dřeva a štípače dříví ), např. Komu sa nechce dvíhať ťažke kladivo nech si urobí štiepačku na drevo ako ja.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prináša to nielen výhody ekonomick.


Štiepačka na drevo hecht

HECHT 6- štiepačka na drevo. Popis tovaru Vykurujete dom či chatu cez zimu drevom? Hlavnou výhodou štiepačky na drevo je, že výrazne znižuje námahu pri príprave dreva na kúrenie. This feature is not available right now.


Please try again later. Hecht 6Vykurujete dom či chatu cez zimu drevom? Radi a často používate krb? Potom je pre Vás vhodná štiepačka dreva! Výška štiepačky je prispôsobená tak, aby ste sa nemuseli pri štiepaní.


Štiepačka na drevo hecht

Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Z Dynowa 644views. Tree Cutting Fails Compilation And Idiots With Chainsaw ! Dangerous skills Tree Falling. Woodart Presents Recommended for you. Pozrite si test: sekera vs.


Záhrada Technika na drevo Štiepačky dreva. Poznáte ten pocit, kedy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky