středa 24. května 2017

Vojtěškové granule prodej

Vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo ze sušené vojtěšky. Ideální pro koně, králíky, ovce, kozy. Krmivo vyráběné pouze z vojtěšky, která se po sklizni suší na slunci a následně granuluje do formy pelet o průmě.


Horkovzdušný zpracovaný úsušek. Vojtěškové granule pro koně 25kg mladé i březí kojící.

Obvykle 5-kg na koně. Hodí se do kombinace s obilninami. Dávkování se vždy řídí indiviualitou a potřebami každého zvířete. Na vojtěšku je třeba postupně a pomalu koně navykat.


Naše vojtěškové granule jsou z celé rostliny, nikoli jen z moučky, jsou velmi křehké a dobře se dají rozkousnout. Obsahují mladé rostliny jetele nebo jiných pícnin sušených a šrotovaných současně s vojtěškou (max. ). Zboží expedujeme volně ložené nebo je možné balit do vaků nebo pytlů.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, chtě. Prodáme vojtěškové granule. Jedná se o granulované krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje. Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů.


Naopak cukry a škroby jsou zastoupeny minimálně. Jsou vhodné pro koně ve vývinu a pro koně jejich. Vojtěška je vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo s vysokým podílem vlákniny a živin. Zaměřujeme se na klasické komponenty krmné dávky. Nabízíme velký výběr krmiv pro koně.


Protože je však pro nás na prvním místě zdraví a spokojenost Vašich koňských kamarádů, najdete u nás také širokou škálu zdravých krmných doplňků, jako jsou bylinky a další. Po vysušení na slunci se pošrotují a zgranujují. Barva granulí je vždy jasná, tmavě zelená a granule vždy voní po úsušcích.


Vojtěška je skvělou krmnou složkou díky vysokému obsahu rostlinných bílkovin, vlákniny a zároveň nízkému obsahu cukrů a škrobů. Energetická hodnota je. V ojtěškové granule jsou cenným zdrojem kvalitních aminokyselin (zejména Lyzinu).

Z krmení vojtěškou těží zejména koně sportovní, rostoucí, březí, mladí a kojící klisny. Velkým benefitem je také doplnění energie pomocí lehce stravitelné vlákniny. Jde o granulované doplňkové krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje.


Dodávají pomalu uvolňující energii ve formě vysoko stravitelné vlákniny a zásobují organismus velmi kvalitním proteinem stejně tak, jako spoustou vitamínů a minerálů v přirozené formě. Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru mrazagro. Máme toho až moc a tolik nespotřebujeme. Neni problem poslat českou postou. Hledám domov pro teddy samečky z dvou vrhů.


Miluje společnost – chci mu najít super domov, kde na něj budou mít dostatek času a dají mu vše, co potřebuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky