úterý 2. května 2017

Podložka infra sogno cena

Masážní lehátko je vhodné zejména k napravení a protažení páteře, uvolnění blokace nervového kořene, očištění organismu, regenerace všech buněk a tkání, vráceni vitálních sil a posílení imunitního systému. Podložka INFRA SOGNO obsahuje jako výplň SONNOCEL a je potažena látkou T - SILVER PROTECT, kde je při výrobě využita patentovaná metoda ARGENTS. Celý potah je tvořen z přírodních látek, které působí protizánětlivě a to po celou dobu životnosti. MASÁŽNA PODLOŽKA Masážna rolovacia podložka Shiatsu s infra vyhrievaním - perfect SM-207.


Masážna rolovacia sedačka Shiatsu s infra vyhrievaním - čierna Masáž je už po stáročia overenou technikou úľavy od bolestí chrbtových svalov a lámania v krížoch po náročnej celodennej práci. Tato podložka je téměř identická s dříve vyráběnou podložkou IBCSanotherm, s tím rozdílem, že Sanotherm měl textilní část ze saténu. Základní typ infra červené podložky s dvoustupňovým přepínačem intenzity. Všetky ceny sú uvedené v Euro vrátane DPH. INFRAČERVENÉ ŽIARENIE Účinok Dreamsy Relax therapy spočíva v tepelnom pôsobení žiarenia, ktoré absorbuje ľudské telo a preto sa nedá porovnávať s tepelnou dekou alebo inými tepelnými pomôckami.


Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a jsou za standardní rozměry produktů. Atypické rozměry se řeší individuálně. Jsou jedním z průkopníků infra -červené recyklace asfaltu.


Pocením ke štíhlé linii, krásné, zdravé, vypnuté pleti a psychické pohodě. Relaxační podložka INFRA SOGNO využívá infračerveného záření k regeneraci kloubů a tkání. Ocení ji každý, kdo má problém s prokrvením. Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku.


Infra nahřívače Keizer – Morris. Prečítaj si skúsenosti a názory ostatných. Prodám pěknou, plně funkční digitální rehabilitační IR podložku IR 10M.


Nejmodernější a jedinečný model infračervené podložky s digitálním ovladačem pro přesné nastavení intenzity a délky působení infračerveného záření. Prijavite se na e-novice MERKUR trgovina, d. Akupresúrna podložka je zhotovená na základe poznatkov z čínskej medicíny. Stimuluje akupresúrne body celého tela, je možné použiť ju k úľave od bolestí hlavy a chrbta, pri poruchách spánku, zníženiu stresu, k podpore obehového systému. Martina Pavlikánová, PhD. Tematicky je príručka orientovaná na obsah výtvarnej výchovy pre 5. Zaren) na předváděcí akci u mne doma.


Jednalo se o výrobky ZAREN - podložka Zaren relax therapy a polštář Zaren memory natur. Bylo mi opakovaně opakováno, že podložka obsahuje carbonová vlákna a využívá infra záření = má léčebné schopnosti na pohybový aparát,. V příručce jsem však toto nikde nenašla. Ak radi a často cestujete, táto masážna podložka shiatsu je určená práve vám.


Masážna tepelná podložka shiatsu infra - na bolesť krížov, krku 4 novinka ! Je ideálna na použitie pri cestovaní, aleb. Vykurovacie folie sú umiestnené priamo pod podkladovým betónom alebo anhydridovým poterom hrúbky – cm. Akumulačná schopnosť rovnomerne vyhrieva miestnosti dlhé hodiny regulovaním cez termostat.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pomerne malá, no zato veľmi šikovná. Taká je masážna podložka Shiatsu.


Táto podložka má 4páry masažnych hlavíc a extra výhrevnú funkciu infra. Chcete si užívať služby maséra pri sledovaní televízie, pri práci s počítačom, či jednoducho pri domácom relaxe? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Masážna podložka je ideálna do každej domácnosti a kancelárie vďaka svojim rozmerom a univerzálnej veľkosti vhodnej do väčšiny kresiel, vybrané modely sú vhodné aj do auta.


Ponúkame viaceré prevedenia, ktoré kombinujú masírovanie rôznymi technikami masáže na miestach kde to telo najviac potrebuje. Na předváděčíslo akci nám nabídla cca slevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky