pondělí 12. listopadu 2018

Kokosová síť

KOKOSOVÁ GEOTEXTILIE PRO ZPEVNĚNÍ SVAHŮ GEOMANET K EKO. Přírodní kokosová síť (lidově také tkanina, geotextilie, rohož) ze 1 kokosu slouží jako ochrana svahu proti erozi. Chrání také výsadbu na strmých svazích v zahradách. Jako dočasná protierozní ochrana s životností 3–let zpevňuje povrch na zemních svazích.


Při osazování staveb do terénu vznikají svahy. Dřívější preferované hledisko na co nejrychlejší začlenění stavby do okolí je dnes nahrazováno snahou o co nejmenší zábor okolních pozemků.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Protierozní kokosová rohož, kokosová síť o šíři 200cm,nábal 50bm, cena za balení 100. Zahradní fólie a sítě do 4h na prodejně, do dnů doma, nákup zahradních fólií a sítí u nás bez rizika - dní na vrácení. Navíc zahradní fólie a sítě za trvale nejnižší ceny.


SÍŤ PROTI PTÁKŮM BIRDNET od 15Kč s DPH Hradešín kusů Rychlý náhled. Kokosová rohož se používá také ke zpevnění břehů. Je vhodná pro zpevnění svahů, pro břehy jezírek, apod.

Podle použití je doba trvanlivosti této přírodní geotextílie až let. V návaznosti na použití je doba životnosti této přírodní geotextílie až let. Doba zcela umožňuje rostlinám nejen zakořenit. Kokosové, jutové, slaměné sítě a rohože pro zpevnění svahů. Rozložitelná přírodní protierozní síť (evropská kategorie NECM - Natural Erosion Control Mats) z kokosových vláken.


Instalované na strmých svazích podporují růst vegetace, po čase se působením klimatických podmínek rozloží a protierozní funkci převezme vzrostlá vegetace. Sítě se hodí jako dekorace nebo pozadí do přírodních terárií, díky svým velkým rozměrům se dá výborně použít i ve velkých instalacích. Její další využití je v zahradnictví, může sloužit jako obalový ma. Tvoří ji tuhá kokosová vlákna spředených do příze o tloušťce cca mm.


Platí, že čím strmější svah, tím je třeba k účinné protierozní. Jsou flexibilní a snadno kopírují i členitý povrch půdy. Jejich hmotnost a struktura znemožňují, aby byla síť nadzvednuta větrem, vodou nebo rostoucí trávou. Pro uchycení se obvykle používají dřevěné kolíky, ocelové skoby nebo speciální ocelové pérové skoby AGRAFFEN 30.


Vážení zákazníci, nastavili jsme omezení plateb z důvodu velkého nárůstu objednávek. Proto jsme od dnešního dne zrušili dočasně možnost platby předem a možná je pouze platba platební kartou při převzetí zboží. Toto omezení se nevztahuje pro nadrozměrné zásilky. Děkujeme za pochopení a důvěru,kterou si vážíme.


Potřebujeme vymyslet něco, co zpevní svah do té doby, než ho zarostou půdopokryvné rostliny. Využití je v zahradnictví nebo na stěny vodních jezírek pro uchycení vodních rostlin.

Může sloužit jako obalový materiál na keře a stromky nebo ke zpevnění svahu. Uvedená cena je za 1mKokosovou rohož dodáváme po celé ČR prostřednictvím PPL, DHL a České pošty. Skvěle se hodí pro zatravňování. Prodám zbytek nové kokosové sítě na zpevnění svahu, cca 20m, je to ta silnější.


Přidávám foto jak vypadá v reálu. Pouze osobní převzetí v Podhradí nad Dyjí. Při navrhování je třeba zohlednit hlavně potřebnou délku životnosti sítě a strmost svahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky