úterý 13. listopadu 2018

Teplovzdušná trubková kamna

Teplovzdušná kamna Firebull až 30kW se vyznačují kvalitním českým výrobkem. Využití a funkčnost bezkonkurenčních kamen Firebull v řezu, včetně popisku. Vlaštovka pod kouřovodem v pořádku. Galerie teplovzdušných kamen na dřevo Firebull o výkonu až 30kW s výhřevností 1až 600m3.


Tyto trubková kamna jsou určena k vytápění restaurací, kulturních sálů, chat, chalup, dílen, skleníků, servisů, garáží, hospodách, pivnicích, klubovnách.

Kamna jsou ve velice dobrém stavu. První podstatnou výhodou teplovzdušných kamen je to, že plášť spalovací komory je zčásti tvořen za sebou střídavě řazenými trubkovými oblouky, které jsou v přímém styku s horkými. Přední český výrobce kachlových a krbových kamen MIJAVA a BURRIAN, teplovzdušných kamen BRUNO a krbových vložek.


Záruka na ocelovou konstrukci kamen je 10let. Máme zákazníky kteří kamna využívají dvacet let bez problému, můžete zde najít jejich reference. Garantujeme Vám, že víme co děláme.


Horkovzdušná kamna – teplo během okamžiku, radost po celý rok Dokonalý zážitek a příjemné pocity, které umí navodit praskající dřevěná polínka v ohni, si můžete dopřát každý den. Relaxační světlo ohně bezpečně schované v kamnech zajistí ideální atmosféru každého interiéru.

Krbová kamna již dávno nejsou domén. Jsou velmi rezistentní, masivní a jednoduché pro obsluhu a údržbu. Kromě sálání tepla vlastním povrchem vzniká též konvenkce, tedy.


Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu. KORA, která vyrábí a prodává dodnes pod označením VLNA. Pořiďte si kamna s účinností - 8. Jedná se o nejúčinnější a nejkvalitnější krbová kamna na trhu.


Německá krbová kamna HARK se vyrábějí v obrovské škále různých modelů a typů obložení. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Hledáte teplovzdušná krbová kamna které vám zaručí kvalitu, pořizovací cena bude dostupná a vzhledově budou originální?


Jsme internetový obchod Levnekrby. Popis: Horkovzdušná certifikovaná trubková kamna FIREBULL s vysokou účinností až. Průměr přikládacího otvoru 355mm.


Výkonná, úsporná, teplovzdušná dvouplášťová kamna Vlna Norm Lux. Trubková konstrukce-přirozená cirkulace vzduchu. Ideální pro vysušení vlhkosti v bytě.

Následně si dávkují pelety. Dokážou hořet desítky hodin. Taková jsou pak určená především pro vytápění velkých hal a objektů. Ventilátor zvyšuje účinnost kamen a rozhání teplý vzduch po prostoru, čímž dochází k lepšímu promíchávání. Spodními průduchy si kamna nasávají studený vzduch z místnosti nebo z exteriéru (centrální nebo externí přívod vzduchu), který následně proudí komoramy kamen a studený vzduch ohřívá.


Již od samého začátku vyrábí a na trh dodávají výrobky té nejvyšší možné kvality, což v současné době oceňují nejen domácnosti v Čechách a na Slovensku, ale i nároční spotřebitelé ze sousedního Německa. Přednosti kamen jsou zřejmé z jedinečné konstrukce pláště (seřazených trubkových oblouků) spalovací komory. Tyto trubkové oblouky jsou v přímém styku s plamenem a to přináší výbornou teplosměnnou plochu a nečekaný topný výkon.


Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí. Kachlový obklad kamen je již z výroby složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen zákazníkem velmi rychlá, jednoduchá a zvládne ji skutečně každý. Máte kamna o větším průměru kouřovodu a vstup do komínu menší průměr? Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.


Kouřovody a vstup do komínu průměr 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky