čtvrtek 15. listopadu 2018

Autoservis klimatizace brno

Plnění klimatizace Odsátí a recyklace staré chladící náplně. Vakuování - vysušení okruhu. Podtlaková zkouška těsnosti klimatizačního okruhu.


Zpětné plnění chladícím médiem R134a. Kontrola funkčnosti autoklimatizace.

DPH a Kč s DPH za gram chladiva. Opravy a servis autoklimatizací, plnění, opravy kompresorů, opravy hadic, čištění klimatizace. V dnešní době je součásti výbavy téměř každého vozu a je zapotřebí vědět, že pro její správnou funkci je potřeba provádět pravidelné kontroly minimálně po dvou letech provozu. Oprava klimatizace probíhá v nejkratším možném termínu.


Veškeré úkony spojené s opravou klimatizace jsou prováděny odborným a vyškoleným personálem. Na opravu klimatizace je vhodné se předem objednat. Kontaktujte nás - obratem zajistíme službu servis klimatizace Brno.


Zvyšují jízdní komfort a prožitek z jízdy.

V zimě příjemně hřejí, v létě chladí. Ač se výrobci snaží sebevíce, užíváním se klimatizace opotřebuje a mohou nastat komplikace. Kvalitní pneuservis a levný autoservis v Brně, nabízíme vám kvalitní autodíly, levnou výměnu pneumatik, rychlý servis vašehou automobilu v Brně. Jaké služby nabízíme v rámci kontroly a údržby klimatizace ? Potřebujete rychlou opravu vašeho vozu, a přitom nechcete platit horentní sumy?


V našem autoservisu vám poskytneme široké spektrum služeb, které pomohou vašeho motorového miláčka dostat do formy! AUTOSERVIS PNEUSERVIS BRNO KOMÁROV. Hledáte autoservis v centru Brna? Nabízíme jak bežné servisní úkony, tak i složitejší opravy, plnění čištění a opravy klimatizací, a v neposlední řadě také pneuservis. Provádíme opravy klimatizací pro zákazníky z Brna.


Rychlý a cenově výhodný servis autoklimatizací. Všechny úkony včetně doplnění klimatizace ( Brno ). Autoservis , pneuservis, měření emisí, STK Brno. Výměna olejů – motorových i převodových.


Filtry – kabinové, vzduchové, olejové i palivové. Více informací Pneuservis Brno.

Klimatizace – plnění, čištění, dezinfekce, servis. Kdo se může takovým číslem pochlubit? Je důležitá pro nastavení příjemné teploty pro řidiče, ovlivňuje jeho pohodu a do značné míry také řidičské schopnosti.


Proto je velmi důležité udržovat autoklimatizaci v dobrém stavu. Autodílny Kočer Brno váš vůz opraví i připraví na STK. Poskytujeme veškeré servisní práce pro všechny značky vozidel.


Zajistíme průběžnou údržbu, jarní i podzimní prohlídky automobilů. Vítejte v autoservisu,. Nabízíme Vám péči o Váš vůz odborným teamem pracovníků za velmi příznivé ceny. Naší specializací je kompletní servis pro vozy koncernu VW, ale provádíme servisní práce i na ostatních vozech evropských a japonských značek včetně diagnostického přístroje TEXA. Přijeďte k nám na kompletní servis klimatizace.


Postaráme se o vozidla s chladivem R134. Využíváme nejnovější německý software, který obsahuje veškeré informace pro jednotlivé modely vozidel jak evropských, tak i asijských výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky