pondělí 12. listopadu 2018

Termoelektricka chladnicka

Termoelektricka chladnicka

Nenútený tvar chladiacej tašky Mobicool Ice Cube M optimálnej veľkosti M so zaoblenými rohmi a praktickými popruhmi do ruky i na rameno váži len kg, zato uchová až l potravín a nápojov aj v 2-litrových fľašiach. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Auto Club Europa si pod dohľadom nemeckého inšpektoriátu technického dozoru znova posvietil na autochladničky. Tento krát sa testovali iba termoelektrické dovolenkové prenosné chladiace boxy, ktoré sú najobľúbenejšie počas našich letných výletov.


Chladicí technologie Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. V, Připojení do sítě 2V, kg. Jednoduché manuální ovládání, kvalitní zpracování, snadné přenášení díky madlu v horní části, úchyty pro připoutání bezpečnostním pásem umožní převážení kamkoli budete potřebovat. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Vznik nových druhov sú už dobre známa spotrebiča je vždy spojené s poskytovaním vysokej úrovne ľudského komfortu a smer je vždy uspokojiť svoje potreby. Na tento účel bolo prenosné chladničky s termoelektrickým chladením na svetovom trhu, ktoré sú schopné poskytovať chladené potraviny a nápoje mimo domova: na výlet alebo piknik. ContentsAko funguje termoelektrická. Minibar Klarstein Beerbauch uskladní vo svojom vnútri dobre vychladené osvieženia a občerstvenie.


Termoelektricka chladnicka

Chladnička Klarstein Beerbauch je ideálna pre jednotlivcov alebo pre nadšencov vychladených nápojov v. Vážení zákazníci, Vzhľadom na opatrenia proti šíreniu koronavírusu je v ponuke len možnosť platby pri prevzatí tovaru od kuriéra DPD platobnými kartami (nie je možná platba v hotovosti), alebo sumu za tovar uhradiť platobnou kartou, poprípade bankovým prevodom priamo pri nákupe cez e-shop. Zabudovaný chladící agregát má chladicí účinek až °C pod okolní teplotu. V nebo 230V, termoelektrická technologie, ventilátor, při chodu na elektriku 12V a 230V dva stupně regulace výkonu, 29litrů objem, 295mm šířka, 380mm délka, 450mm výška, provedení přenosné nebo na plochu, el.


Chladiace boxy Mobicool sú kvalitné a cenovo výhodné piknikové autochladničky, ktoré sa umiestňujú na popredných miestach testov a recenzií. Termočlánkové vinotéky. Zde naleznete spíše menší termočlánkové vinotéky.


Výhodou tohoto systému je jednoduchost a nenáročnost. Nevýhodou oproti kompresorovému chlazení je vyšší spotřeba a nižší chladící výkon. Porovnávali jsme termoelektrické, kompresorové, absorpční i pasivní. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat autochladničku.


Chladnička je vybavena funkcí chlazení i ohřevu a lze ji napájet z 12V DC nebo z 230V AC. V DC ve vozidle, chladící agregát s Peltierovým článkem pro naprosto tichý provoz, minimální teplota ve vnitřním prostoru 7°C při venkovní okolní teplotě vzduchu 27°C (20°C pod okolní teplotu), příkon 48W, ideální pro cestování, kemping, sport atd. Autochladničky DOMETIC WAECO - kvalita, výkon a dizajn. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud máte samostatný mrazák, můžete si ji pořídit.


Monoklimatická chladnička je jednoprostorová, tedy baz mrazáku. Peltierův článek - nemá sice vysokou účinnost, ale nic se tam nepohybuje (na rozdíl od běžného kompresorového chlazení) takže je úplně tichá. Interiér lednice je rozdělitelný odnímatelnou poličkou. Osobitne navrhnuté pre použitie vo vozidle, ľahké a bezpečné upevnenie k sedadlu auta bezpečnostným pásom alebo vlastným ramenným popruhom, funkcia chladenia a ohrievania, uloženie l fľaší na ležato, priestor na kábel vo veku, samostatný systém ventilátora s kovovým púzdrom vo vnútri.


Termoelektricka chladnicka

Malá chladnička Candy CCTOS 482WH je vhodná na chatu, pre samotné žijúceho človeka alebo ako rozšírenie vašej existujúcej chladničky. Jej objem len l, z toho zhruba l tvorí maličká mraziaca časť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky