středa 28. listopadu 2018

Dvacet tisíc mil pod mořem počet stran

Jules Verne je opravdový gejzír chrlící jednu lepší dobrodružnou knihu za druhou. Takovou fantazií oplývá opravdu málokdo. Román neuvěřitelně krásně popisuje krás. Bývá označován jako předchůdce podžánru sci-fi literatury zvaného steampunk.


Dvacet tisíc mil pod mořem. Kniha se dočkala i mnoha rozhlasových a filmových adaptací. Nema si oživte postavy profesora Aronnaxe, jeho sluhy Conseile, harpunáře Neda Landa nebo prostředí bájného Nautila. Vážení zákazníci, e-shop je nadále plně v provozu.


Pouze u některých je upravena otevíra. Jde bezpochyby o jeden z nejúspěšnějších románů Julese Verna, který je stále živý díky tajuplné postavě kapitána Nema. Jeden z nejúspěšnějších románů Julese Verna, který je stále živý díky tajuplné postavě kapitána Nema. V nabídce antikvariátu AnchorShop.


Převyprávěl Ron Miller. Toto vydání v edici Eyewitness Classics novátorsky využitými fotografiemi a ilustracemi uvádí. Profesor Aronnax se rozhodl zúčastnit výpravy, která měla objasnit záhadu podivuhodného netvora ohrožujícího námořní plavbu. Jaké bylo jeho překvapení, když zjistil, že se nejedná od obrovské zvíře, ale obdivuhodnou ponorku, které velí záhadný. Dobrodružný román o osudu tří trosečníků, kteří podnikají nedobrovolnou podmořskou cestu kolem světa jako zajatci kapitána Nema na.


Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý. Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty. Komentáře (56) Přidat komentář. Obsahuje neuvěřitelné popisy spousty mořských živočichů a podmořského prostředí, stejně jako vynálezů, které v té době ještě neexistovaly nebo které si svou představivostí Verne vylepšil: elektrická ponorka, potápěčské skafandry. Jedni říkali, že je to ponorka.


Ondřej Neff, Jules Verne. Světová četba pro školáky je edice bohatě ilustrovaných, citlivě převyprávěných a zkrácených děl světové literatury. Překlad názvu je nesprávný, protože v originále jde o dvacet tisíc lieues, což je starobylá jednotka délky, česky zvaná pěší hodina a. Objednávky stále vyřizujeme, stále odesíláme, stále si může.


Vypráví nadčasový příběh o posádce, která je výzkumné cestě a snaží se dopátrat tajemného tvora, který sídlí hluboko v neproniknutelných hlubinách. Knížka je ve velmi pěkném stavu, přebal opotřebovaný - viz foto. Podle jedinečného díla Julese Verna, ilustrace Francesca Rossi Pokud vás lákají záhadné podmořské hlubiny, pokud sníte o neuvěřitelných dobrodružstvích v oceánech naší planety, pak je mistrovské dílo Julese Verna tou pravou knihou pro vás! Přidejte se k profesoru Aronnaxovi,. Prepáčte, tento produkt už nie je na sklade.


Dvacet tisíc mil pod mořem počet stran

V prípade záujmu si ho môžete zarezervovať. Popis: Tvrdá väzba, Počet. Příběh patnáctiletého plavčíka americké velrybářské lodi Poutník Dicka Sanda o jeho strastiplné pouti nejdříve na lodi a posléze Afrikou je znám z mnoha vydání a adaptací. Plavba kapitána Nema a jeho Nautilusu.


Původní francouzské ilustrace De Neuvilla a Rioua. Bez papírového obalu, ve velmi dobrém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky