pátek 2. listopadu 2018

Krbová kamna na zemní plyn

Free Shipping Available. Se vzrůstajícím zájmem došlo k rozšíření sortimentu o dánská krbová kamna WESTFIRE a nově též o dánská krbová kamna JYDEPEJSEN. Obě tyto značky krbových kamen zastupuje naše firma Krbex s. Volně stojící plynová krbová kamna Karma Sense o výkonu kW na zemní plyn ( na propan o výkonu kW).


Tyto krbová kamna nevyžadují připojení k elektrické energii a odolávají teplotám pod bodem mrazu.

Konstrukce spalovací komory doplněná keramickými poleny nad hořákem umožňuje pohled na planoucí oheň, který je. Krbová kamna na dřevo s plotnou jsou vhodná pro ohřev a přihřívání pokrmů. Hojně jsou využívána na chatách a chalupách. Značná úspora elektřiny a plynu ( zemní plyn nebo propan butan). Tato krbová kamna nevyžadují připojení k elektrické energii a odolávají teplotám pod bodem mrazu.


Pokud správně vyberete jejich výkon, bude v pokoji příjemné teplo a ušetříte na zemním plynu, elektřině nebo jiném způsobu vytápění. Krbové vložky a krbová kamna s výměníkem zase plnohodnotně nahradí kotel na uhlí, na dřevo, zemní plyn i elektrické přímotopy.

Díky výměníku je teplo rozváděno do radiátorů. Kromě kamen na zemní plyn existují i taková, která váš byt vytápí spalováním propan butanu. Co do tvaru, můžete si snadno vybírat mezi topidly k umístění na stěnu, klasickými kamny, které lze postavit na podlahu a která mohou mít nejrůznější podobu, nebo na kamna krbová , která mají simulovat příjemný a stylový krb.


Krbová vložka funguje i přes složité připojení velmi dobře. Pro profesionální přístup a precizní provedení vám tuto firmu vřele doporučujeme. Naše vysněná kamna nám byla ustavena přímo na místo. Kompletní montáž včetně vysekání nové zděře a zapojení byla hotova za. Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější.


Plynová kamna na propan butan a vafky na zemní plyn dodává několik společností. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. K dispozici jsou krby na plyn , které je třeba obestavět, samostatně stojící krbová kamna či otevřená ohniště. Topným palivem je normální zemní plyn či u některých druhů propan-butan.


Co byste raději zvolili? Krb na plyn nebo klasiku?

Napište nám v diskuzi pod článkem. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Budoucnost patří chytrým. Krbové vložky na zemní plyn a propan-butan se využívají jako náhrada za klasické krbové vložky na dřevo.


Jejich předností je jednoduché ovládání pomocí dálkového ovladače, bezúdržbový a čistý provoz. Lze je používat jako plnohodnotný zdroj tepla i jako zajímavý doplněk. V rámci testu a srovnání vám poradíme, na co je třeba hledět při výběru krbových kamen a také vám představíme několik nejlepších typů různých cenových kategorií. Plynový krb na LPG nebo zemní plyn Galio Corten je perfektní řešení pro letní večery venku. Svým unikátním vzhledem oživí vaši zahradu či terasu.


Jaká kamna a krby stavíme? Plynová krbová kamna DRU CIRCO - luxusní kamna s komfortním dálkovým ovládáním. Jedinečný a funkční doplněk každého interiéru.


Velké prosklení umožňuje krásný pohled do plamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky