pátek 30. listopadu 2018

Spojky na hadice na vodu

Spojky na vodovodné potrubie. V ponuke nájdete polypropylénové spojky ktoré sa používajú na spájanie vodovodných potrubí. Sú vyrobené zo zdravotne neškodného materiálu.


Ich konštrukcia umožňuje veľmi rýchlu a jednoduchú montáž a demontáž takýchto potrubí. Opravky a rychlospojky, rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další.

Originálny systém spojok značky GARDENA je určený na rýchle, spoľahlivé a vodotesné spojenie – na spojenie hadice s vodovodným kohútikom, spojenie hadíc, ako aj hadice s koncovými prístrojmi. Mosazné rychlospojky a přípojky na zahradní hadice na vodu - nabízíme v mosazném provedení určeném pro profesionály a pro intenzivní nepřetržité používání. Rychlospojka na hadice je velmi praktickým pomocníkem. Stejně rychle a pohodlně ji lze připojit na začátek hadice a po práci jednoduchým zatáhnutím uvolnit. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nový, výjimečný, malý a užitečný – pro ekologicky ú. Tlaková PVC flexi hadica.

Pre profesionálne, dlhotrvajúce zapojenie filtrácie. ABS, materiál PVC Vhodná aj pre uloženie do zeme, mrazuvzdorná. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Pokud se u hadice udává rozměr v Coulech ( ), jedná se o její vnitřní průměr. C(nebo B75) o stejné dimenzi, jako má hadice.


Plastové rychlospojky a přípojky na zahradní hadice na vodu - nabízíme v plastovém provedení pro hobby zahradničení. Pro napojení hadic nebo šroubení. Vhodné pro dopravu vody, neagresivních kapalin a vodných roztoků.


Spojení bajonetem je pevné a díky profilovanému těsnění uvnitř bajonetu i těsné. Bajonetové rychlospojky lze naarmovat nízkotlakými objímkami na veškeré typy plastových i pryžových hadic na vodu a vzduch. Zoradiť produkty podľa: Zobraziť na stránku: Detail.


Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu , kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem sortimentu. Nerezové FLEXI hadice na vodu za rozumné ceny. Tovar je skladom, pripravený ihneď na odoslanie. INSTAMAT spoľahlivý e-shop na vodoinštalačný materiál.


Hozelock ušetří spoustu, práce, času a vody.

Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní. Přípojky a spojky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Spirálová konstrukce zabraňuje nepříjemnému odvíjení a navíjení hadice , po dokončení práce se hadice automaticky vrátí na. Péče o trávník nebo o plodiny není až tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Je k tomu sice zapotřebí jen obyčejných pomocníků, i tak se bez nich neobejdete. Dejte šanci naší nabídce a podívejte se na kolekci, kde naleznete zahradní hadice nejrůznějších průměrů a délek. PE (PPS) Koleno 90° 20mm, svěrná spojka na polyetylen.


Použití pro rozvod pitné vody. PPS spojky jsou plně kompatibilní se všemi trubkami PEM PEL PEH PE4 PEa PE100. Průmyslové hadice a pryže z EPDM našly v posledních letech vedle již známých aplikací na páru či pro chemický průmysl další uplatnění. Odpovědi od tohoto důležitého výrobce a současně dodavatele naší společnosti snad pomohou při výběru vhodných. Pripojovacie flexi nerezové hadice na vodu , alebo k vodovodným batériam.


Hadice přímo od výrobce. Flexibilné nerezové hadice vodu slúžia na pripojenie vodovodnej batérie zo steny, alebo na prepojenia kotla a zásobníka medzi sebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky