pondělí 26. listopadu 2018

Sigma evgu168gu 1 nautila 400v 25m

Neohodnoceno Česká značka Doprava zdarma. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Díky vysokému tlaku čerpadla je také možné použít ho pro čerpání do velké vzdálenosti. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Praktické využití čerpacího soustrojí EVGU je zejména k hlubinnému čerpán. Je určeno zejména pro zřizování vodovodů. Ponorné jednovřetenové čerpadlo do studní a vrtů české výroby. Standards, Microbiology and more.


SIGMA PUMPY HRANICE, s. Hydraulika je montována z námi vyráběných dílů.

Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Prodám kompletní vodárnu t. Vše je nové, nepoužité, uskladněné v suchu, sloužilo jako záložní, nyní již nemá využití. Dále oznamujeme, že všechny produkty z kategorie mrazuvzdorné kulové kohouty jsou již vyprodané. Ponorné čerpadlo NAUTILA pro čerpání pitné a užitkové vody z vrtů a studní. Lutín pri Olomouci s výrobou drevených stojanových púmp.


Dodací lhůta: není k dispozici. EFPU je určeno pro čerpání znečištěných vo močůvky,. NORIA TERCA- – -Nkabel 35m 400V – ponorné čerpadlo do studny. Ponorné čerpadlo NAUTILA na čerpanie pitnej a úžitkovej vody zo studní a vrtov do teploty 35°C a kyslosti 5-pH.


Určené pro čerpání čísté vody z kopaných a vrtaných studní. Soustrojí je vhodné při zřizování v. Nautila EVGU rozpad náhradní díly. EVGU-16-8-GU -1kabel 25m ponorné vřetenové čerpadlo. Jmenovitý výkon motoru (kW): 1. Browse Thousands of Fluka Chemicals and Reagents at Sigma -Aldrich.


Na statoru jsou zhotoveny čtyři obvodové drážky šířky mm , značící vhodnost pryžové vložky pro styk s pitnou vodou. Vřetenová čerpadla - možnost čerpání i vody s obsahem nečistot. Legendární čerpadlo s motorem chlazeným vodou.

Keďže vonkajší priemer čerpadla je 1mm, je vhodné do vŕtaných studní od priemeru 1mm. Tu sa nachádzate: Heureka. Hodnotenie produktu: 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky