pondělí 19. listopadu 2018

Vojtěškové úsušky výroba

Zákazníkům nabízíme úsušky píce. Výrobou úsušků se zabýváme od počátku sušárenství tj. Díky dlouhodobým zkušenostem v tomto oboru Vám dnes nabízíme sortiment našich kvalitních výrobků. Ty standardně řadíme do kategorií.


Je vhodné jako doplňkové krmivo pro všechny býložravé zvířata, ať se jedná o koně, králíky, ovce a kozy. Jelikož samotné úsušky patří mezi méně chutná krmiva, bývají často obohaceny o melasu.

Při nevhodném způsobu sušení může docházet k Mailardově reakci, kdy se lysin nevratně sloučí s cukrem, čímž se sníží stravitelná energie a rovněž spektrum esenciálních aminokyselin. Výroba úsušků v Agropodniku Jičín Agropodnik Jičín je akciová společnost, jejíž akcionáři jsou místní zemědělští podnikatelé. Vojtěškové úsušky kg.


Obsahují mladé rostliny jetele nebo jiných pícnin sušených a šrotovaných současně s vojtěškou (max. ). Obvykle 5-kg na koně. Hodí se do kombinace s obilninami. Dávkování se vždy řídí indiviualitou a potřebami každého zvířete.


Na vojtěšku je třeba postupně a pomalu koně navykat.

Naše vojtěškové granule jsou z celé rostliny, nikoli jen z moučky, jsou velmi křehké a dobře se dají rozkousnout. Závazek Evropské unie postupně zvyšovat podíl využívání obnovitelných zdrojů energie nám nabízí možnost využívat naši linku po drobných úpravách na produkci pelet ze slámy zemědělských plodin (obilí, řepka). Free Shipping Available.


Cenově to vychází na vojtěškové úsušky. Obsah vlákniny podle tabulky by měl být také vyšší než u ovesných vloček, tedy jestli jsem našel do. Neenergické granule vhodné pro všechny druhy koní Nejčastěji používané pro koně starší, kvůli svému vysokému obsahu vlákniny Vhodné pro koně v rekonvalescenci nebo pro koně v nízké pracovní. Potravinářská i nepotravinářská výroba mají své skupiny označení éček.


Přidáním jednotlivých komponentů do základní složky provádíte tzv. A tady už musíte používat značení éčky. Výroba krmiva pro hospodářská zvířata Výroba : granulované vojtěškové úsušky , granulované cukrovarské řízky Výkrm drůbeže, chov ovcí Pohořelice - Česká republika Tel. Výroba dřevařských výrobků (dřevěné násady na nářadí atd.), velkoobchodní a maloobchodní prodej nářadí, ochranných pracovních pomůcek a krmiv pro hospodářská a domácí zvířata. Jde o granulované doplňkové krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje.


Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů. Naopak cukry a škroby jsou zastoupeny minimálně. Jsou vhodné pro koně ve vývinu a pro koně jejichž. Dodávají do krmných dávek vyšší obsah stravitelné vlákniny a podporují její proslinění.


Zpracování produktů rostlinné výroby v Městci Králové.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zemědělská společnost Sloveč, a. Milan Brzák, Herzige-farm,. Základní krmivo pro hlodavce. Složeni: pšenice, kukuřice, jetelo- vojtěškové úsušky , drůbeží moučka, bílkovinové extrakty rostl. Kvalitní vojtěškové seno má být zelené, na omak měkké, s vysokým podílem lístků, voňavé a bez příměsí.


Podobně jako travní sena nemá mít vlhkost vyšší než.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky