středa 21. listopadu 2018

Toroidní nádrž na plyn

V kufru vozidla je rezervní kolo, právě místo něho se dá umístit toroidní nádrž. Ta se vybírá zejména tak aby byly využity prostory rezervního kola co nejlépe. Díky hustotě čerpacích stanic na LPG není v dnešní době problém mít LPG nádrž menší, např. Tato nádrž LPG se pak většinou.


Tyto nádrže LPG mají velkou výhodu oproti válcovým nádržím LPG a sice ve značné úspoře zastavěného prostoru v kufru vozidla. Právě tam bývá instalována dodatečná nádrž na plyn.

Toroidní nádrže LPG se montují do prostoru, kde bylo uloženo rezervní kolo. Alternativou mohou být toroidní nádrže, které se instalují do prostoru místo rezervní pneumatiky. Tím ušetříte místo v zavazadlovém prostoru, ale zase nemáte náhradní kolo pro případ defektu.


Vyrábíme nádrže na skladování LPG podle evropských předpisů pro tlaková zařízení. Nádrž na plyn si můžete vybrat v nadzemním, polozasypaném nebo podzemním provedení. Všechny nádrže na plyn jsou opatřeny ochrannou známkou CE.


AutoGasMOTORS je expert na LPG montáž a přestavby vč. Dáváme záruku na výkon motoru.

Podle stávajících předpisů musí každá nádrž na LPG mít na sobě osazen multiventil s elektroventilem. Pokud tomu tak není, je zapotřebí při výměně nádrže vyměnit i multiventil a dodělat. Externí provedení (v případě, je rezerva umístěna vně karoserie) Válcová LPG nádrž Potřebujete poradit? Těšíme se na váš dotaz.


Výhodou těchto nádrží je využití prostoru, který zabírá náhradní kolo. Při přestavbě vozidla na pohon LPG tak zůstane zachován zavazadlový prostor vozidla, coč preferuje většina uživatelů osobních. Dojezd vozidel přestavěných na LPG se běžně pohybuje okolo 5km na nádrž. Pro srovnatelný dojezd při použití CNG by bylo nutné.


Pokud chcete jezdit pouze na benzín, je nutné mít demontáž provedenou u pověřené firmy, která Vám demontáž potvrdí do technického průkazu. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later.


Po úpravě se může tenká plastová nebo kovová trubička časem uvolnit a spadne na dno nádrže. V tom okamžiku se začne odebírat kapalný plyn což má za následek destrukci spotřebičů. Nádrž je ocelová a po její montáži nijak neulehčí celkové váze vozidla.


Nejsou ani opatřeny kvalitním antikorozním nástřikem a. V současné době převládají požadavky na kombinaci různých zdrojů, jako jsou solární systémy, kotle na tuhá paliva popř. Kombinovaná akumulační nádrž s ohřevem vody se může stát jakýmsi centrem celé technologie, které soustředí všechny tyto zdroje a dodává energii jak pro vytápění, tak pro přípravu teplé vody určené k.

Použití propanu pro vytápění, přípravu teplé vody i vaření je ekonomické a ekologické. Je výhodné všude tam, kde není k dispozici síť zemního plynu. Teplo je na dosah okamžitě, stačí otočení knoflíku.


Nabízíme Vám LPG přestavby na splátky. Přestavbu vozidla můžete financovat na splátky přes společnost HOME CREDIT a. Splátkový kalendář si sjednáte přímo u nás na prodejně. Portál cestovatelů karavany a obytnými auty.


Najdete tu diskuzní fórum, fotogalerie, články z cest i burzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky