čtvrtek 22. listopadu 2018

Přenosný průtokový ohřívač vody na propan butan

Přenosný průtokový ohřívač vody na propan butan , vhodný do karavanu, na chatu atd. Koupený na eBay, nakonec jsem nevyužil - je nový, záruka na odzkoušení. Nejlevnější e-shop karavan. Zboží za akční ceny, slevy. ECCOTEMP, přenosný průtokový plynový ohřívač vody na PB, kód 302/0Bojlery S průtokovým ohřívačem máte teď všude rychle a snadno teplou vodu.


Průtokový ohřívač EccoTempje přenosný , průtokový plynový. Během provozu ohřeje 4-litrů vody za minutu Má připojení 1/2“ a adaptér pro připojení zahradní hadice. Ohřívač není žádnou hračkou, je používaný lidmi na celém světě, při správném používání funguje bezpečně a spolehlivě.


Další možností je využít průtokový ohřívač vody. Vytápění garáže, dílny nebo zahradního domku – s LPG žádný problém. Pokud chcete vytápět třeba odlehlou garáž, zahradní altán nebo dílnu, nemusíte se úsporného plynového vytápění zříkat.


Přenosný průtokový ohřívač vody na propan butan

O teplo se zde může postarat třeba přenosný radiátor na propan. Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa. Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. Hodnocení produktu:.


Karma Alfa POV-Plynový průtokový ohřívač vody s průtokem teplé vody až litrů/minutu je určen pro jedno odběrné místo, např. Karma Alfa POV-ZP - Plynový průtokový ohřívač vody Plynový průtokový ohřívač vody je vybaven pojistkou proti přehřátí vody a hlídačem odtahu spalin. Technický list ke stažení Použití: Závěsný plynový ohřívač vody s odtahem spalin přes zeď Turbo Možnost provozu na zemní plyn i propan - butan.


Přesto i tyto ohřevy mají své uplatnění. Klasické bojlery do karavanu jsou od nejlevnějších, které postačí do karavanů, pokud potřebujete ohřev jen pro umytí nádobí, nebo k umyvadlu. Má regulaci na tělese a při ohřátí vody na plný výkon dá až litrů vody kolem 35°C.


Navíc při příkonu 660W dochází poměrně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky