čtvrtek 15. listopadu 2018

Kalové čerpadlo

Kalové čerpadlo s řezacím zařízením do jímek, na močůvky, odpadní vody aj. Ponorné kalové čerpadlo pro čerpání znečištěných odpadních vo fekálií a kalů. No niekedy sa bez neho jednoducho nezaobídeme.


Predovšetkým hovoríme o domácnostiach, ktoré nemajú v obciach zabezpečený priamy odvod kanalizácie. V takom prípade je kalové čerpadlo nutným vybavením septika. Takisto však ide o situácie.

Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne.


Nová nerezová čerpadla, vyvinutá společností ELPUMPS, se výborně hodí pro širokou škálu aplikací. Ponorná kalová čerpadla – benzínová nebo elektrická? Zařízení nechybí praktický plovákový spínač, který vám ulehčí práci.


Vířivé litinové oběžné kolo, robustní a odolná konstrukce, plovákový spínač. Vhodné pro odčerpávání septiků, jímek nebo drenáží.

Typicky sú použité kalové čerpadlá do septiku, žumpy či jímky na fekálie a splašky, v zatopenom pivnici, pri výkopoch a pre čerpanie vody zo znečistených studní. Rezacie zariadenie je vyrobené z vysoko odolnej ocele. Ale někdy se bez něho jednoduše neobejdeme.


Především mluvíme o domácnostech, které nemají v obcích zabezpečený přímý odvod kanalizace. V tom případě je kalové čerpadlo nutným vybavením septiku. Také však jde o situace jako vytopené. Typicky jsou použita kalová čerpadla do septiku, žumpy či jímky na fekálie a splašky, v zatopeném sklepě, při výkopech a pro čerpání vody ze znečištěných studní.


Kvalitní čerpadla Fieldmann jsou nezbytou součástí každé zahrady. V ponuke najdet tiež kalové čerpadlá s rezacím zariadením. Pri výbere zohľadnite predovšetkým požadovaný prietok a výtlak čerpdla. Dôležitým parametrom výberu je priechodnosť obežného kolesa , aby sa čerpadlo pri prevádzke neupchávalo. Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ? Pokud hledáte vhodné ponorné kalové čerpadlo do septiku, v naší nabídce jistě najdete vhodné řešení.


Klademe důraz na nabídku kvalitních a spolehlivých čerpadel. Zejména materiálové provedení odpovídá prostředí, ve které jsou čerpadla provozována. V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem. Nejčastějším a nejpoužívanějším těsněním elektromotoru od hydraulického prostoru pro kalové čerpadlo je dvojitá mechanická ucpávka.


Prostor mezi ucpávkami je vyplněn olejem (ISO VG32).

Toto těsnění při použití ucpávek s tzv. Môžu byť s plávákom i bez plaváku. Predám nepoužité ponorné kalové čerpadlo s plavákom Erman so zárukou. Ponorné čerpadlá na vodu – široký výber za skvelé ceny na eshope Aquamonts!


K dispozícii s úzkym i štandardným vrtom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky