úterý 27. listopadu 2018

Ohyby trubek

Vítejte na stránkách firmy OH OHYBY s. Zabýváme se výrobou ohybů z trubek a profilů pro energetiku, plynárenství, stavebnictví a další obory. Ohýbání trubek i ocelových profilů na zakázku. Minimální rádius ohybu je D. Specializujeme se na ohýbání trubek z běžné oceli, hliníku i nerezi.


Trubkové ohyby vyrábíme z materiálů nízkouhlíkových, uhlíkových, mikrolegovaných, nízkolegovaných, vysokolegovaných z ocelí P9 abrazitních materiálů a dalších.

Z tabulky B vidíme, že u polotvrdých trubek R 2je tvrdost a tedy také pevnost trubek vyšší než u trubek měkkých R 2a navíc norma připouští určité rozmezí. Také tažnost je proměnlivá a to ve stanovených mezích. Proto - pokud se stane, že vezmeme v určitém pevnostním označení (např.


R 250) měděnou trubku. Ohýbačky trubek , Profigaraz. Tento typ oproti ostatním má menší rozměry, takže je šikovnější a snadněji se s ním zachází! Dle požadavků zákazníka na vzhled ohybu, ohýbáme s trnem nebo bez trnu s min.


CNC a NC ohýbání trubek a profilů Ronelt. Další výhodou ramene je možnost skenování etalonu trubky a převod do softwarového programu.

Rameno tak lze využívat pro kontrolu vyrobených trubek , tak i pro oměření vzorků. Trubky různých jakostí materiálu ohýbáme metodou „za studena“ na ohýbačce KM-A219-TNC a indukčně na ohýbačce W37YPC-820. Uvažujete-li o nákupu nové profesionální ohýbačky trubek , neváhejte se na nás obrátit. Nabídneme Vám nejvhodnější produkt. Poradíme Vám, zda je vhodnější ruční ohýbačka trubek elektrická nebo hydraulická varianta.


Díky tomu, že se zabýváme i přímo návrhem našich. Oficiální stránky firmy Tvarmetal s. CNC ohýbání trubek a profilů, tváření kovů a svařování. Film představuje profesionální ohýbání hydraulických trubek 3 které je jednou z nabízených služeb Tubes International. Tento proces je přesně definován a založen na parametrech. Olomouckou ulici v Brně, kde navazujeme na více jak stoletou tradici kotlářské výroby v těchto prostorách.


Cena služby závisí na materiálu a velikosti objednávky. Realizujeme i netypické objednávky, které vyžadují ohýbání trubek a profilů s náročnými tvary. Ohyby v materiálech se vždy vyznačují vysokou přesností a estetikou.


Odstraňujeme hrboly po celé délce ohýbání. Dosahujeme to kombinací zkušených zaměstnanců a. Zakružení trubek a profilů ohyb Provádíme ohýbání a zakružování trubek a profilů nejrůznějších tvarů.

Disponujeme nástroji pro zakružení kruhového materiálu od průměru 4mm až do Ø 70mm, u čtvercového a obdelníkového průřezu v rozmezí 10x10mm až 100x100mm. Tyče ohýbáme na konvenčních a CNC 3D ohýbačkách až do průměru mm. Nástrojové vybavení pro ohyby různých průměrů v rozmezí – mm máme u všech strojů. Dodáváme stroje výrobců, které jsou špičkami svého oboru. Poskytujeme poradenství v oblasti strojů a nástrojů pro.


Točit se s deskou (zatížením) bude jednou za čas jen kvůli obrácení desky vzhůru nohama.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky