středa 7. listopadu 2018

Kryolipolýza praha

Výsledky této neinvazivní formy liposukce jsou trvalé a viditelné během pár týdnů po proceduře. Možnost kontaktovat lékaře online. Hubnutí pomocí mrazu, neboli kryolipolýza , už v dnešní době není scénářem sci-fi.


Přímá kryolipolýza spočívá v přímém ochlazení kůže. Tato varianta není ale zcela bezpečná, jelikož při ní může dojít k narušení a prochladnutí vnitřních orgánů. Nepřímá kryolipolýza se provádí tak, že se tukový polštářek nasaje pod tlakem a ve speciálním přístroji dojde ke zmrazení.

Kryolipolýza je bezbolestným způsobem, jak zredukovat nadbytečný tuk. Při této teplotě buňka odumírá. Teplota, na kterou buňku musíme schladit, závisí na délce ochlazování buňky. Průměrně tukové buňky odumírají při teplotě nižší než stupně Celsia.


Jedná se o neinvazivní zákrok, při kterém nedochází k mechanickému zásahu do těla. Principem kryolipolýzy je řízené zmrazení tukových buněk a jejich přirozené odplavení lymfatickým systémem. Poté necháme naše klienty hodinu odpočívat a relaxovat a na závěr prokrvíme celý organismus pomocí vibrace.


Tuky tak začnou samy z těla odcházet.

A právě na tomto efektu je založená neinvazivní metoda hubnutí – kryolipolýza. Nejedná se o žádnou převratnou novinkou, kryolipolýza je již několik let standardní součástí nabídky zkrášlovacích a hubnoucích procedur. Nás zajímá, zda se za tento kosmetický zákrok vyplatí zaplatit až deset tisíc korun. FitMedica Praha se hned rozežene, za stejnou cenu poskytují balíček s ultrazvukem a vakuováním a úbytek je hned měřitelný, místo trochu svědí aspoň se dá úbytek nahmatat. Tato unikátní nová metoda je založena na řízeném ochlazování tukových buněk, vedoucí ke krystalizaci lipidů.


Jedná se o lokální opatření, při kterém se tuková buňka ochladí na předem stanovenou teplotu. Tukové buňky poté dostanou signál, který spouští jejich postupné odumření - jedná se o naprogramovanou buněčnou smrt. Výsledek odstranění tukových buněk pomocí této metody je dlouhodobý, vzhledem k tomu, že nejde o pouhé „vyprázdnění“ tukových buněk, ale jejich nevratnou likvidaci. Našli způsob, díky kterým se mohou tukové buňky dostat z těla ven, aniž by muselo dojít k chirurgickému zákroku.


Přáli byste se ještě před létem zbavit přebytečného tuku, a to snadno a rychle? Toto jarní přání vám na klinice Mediestetik můžeme splnit! Jak probíhá kryolipolýza Praha Jedná se o metodu, která je založena na řízeném ochlazování tukových buněk a jejich následnému odplavení lymfatickým systémem.


Tato metoda je velmi efektivní, maximálně bezpečná a bez následků. Je to jedna z nejúčinnějších bezbolestných liposukcí. Stačí jediná aplikace, která. V současné době je kryolipolýza jednou z nejefektivnějších neinvazivních metod na trhu na odstranění a redukci tukových buněk a formování postavy. Ve srovnání s klasickou liposukcí kryolipolýza nebolí a dané výsledky jsou s klasickou liposukcí.


Jedná se o bezbolestné neinvazivní ošetření, při kterém dochází ke zchlazení tukové vrstvy velmi efektivním způsobem.

Zmražené adipocyty (tukové buňky) jsou následně vyplaveny z těla přirozeným způsobem. Po zmražení adipocytů dojde k jejich rozpadu, aniž by. Bezpečné a efektivní ošetření bez modřin a hematomů.


Tato revoluční metoda objevená v USA, na základě výzkumu dvou profesorů z Harvardu a specializovaného týmu lékařů. Kromě kvalitních přístrojů je ale také nutno ji. Níže naleznete přehled veškerých procedur a technologií, které naše klinika nabízí.


Některé procedury mohou mít více variant provedení, po kliknutí na požadovanou proceduru se zobrazí jednotlivé možnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky