úterý 27. listopadu 2018

Ekogalva automatický kotel ekoscroll

V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Tento automatický kotel konstrukčně vychází z oblíbeného a kvalitního modelu kotle V7.


Je to první automatický kotel na pelety zařazený do 5. SN EN 303-v celé výkonové řadě – kW.

Automatický kotel ALFA 5. Elektrický příkon a spotřebu paliva naleznete v technických datech. Mezi uživateli jsou tyto kotle oblíbené především díky kvalitím výměníkům s vysokou účinností, díky univerzálnímu hořáku s otočnou retortou a pro svou cenovou dostupnost. Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida. Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel.


Co kotel umí, jak se ovládá, jak získat kotlíkovou dotaci 1tisíc Kč, jaké pelety jsou nejl. Ano, výrobce je Ekogalva s. Kotel je skutečně původně polský MCE.

Ten můj má ještě i jejich dvířka s MCE, ale odlitek výměníku z litiny Guž si nechávali lít v. Vám zástupci firmy budou plně k dispozici. Najdete nás ve společné expozici Klastru Česká peleta, v hale 5. Nově se s námi mohou topenářské firmy také setkat při skládání profesních zkoušek. Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Možnost spalování dřeva klasickým způsobem. Ceník kotlů je platný od 6. Přechod z útlumového režimu do topného je možné řídit pokojovým termostatem. V domě není nikdy přetopeno a ráno se probouzíte.


Do zásobníku kotle se přidává jednou za až dnů v. EkoScroll jsou ocelové a litinové automatické kotle 3. Prodám automatický kotel Verner A251. Ke kotli přidám primární kotlový okruh, který se skládá z čerpadla, pojistného ventilu, automatické směšovací armatury. V řadě kotlů na pelety jsou zařazeny do 5. Firma tímto modelem zareagovala na podněty od zákazníků.

Standardní automatický kotel není možné pokaždé instalovat bez drahých stavebních úprav kotelny. W), jednoduchá konstrukce kot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky