úterý 6. listopadu 2018

Varný izolovaný termos

Luxusní celonerezové, dvoupl᚝ové, izolované provedení (minimální teplotní ztráty = ekonomický provoz). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Produkt obsahuje varianty.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Automatické varné a udržovací termosy na přípravu a udržení. Izolovaný varný termos s dvojitou stěnou vyroben z nerezu je vybaven automatickým kohoutem a hladinoměrem. Objem varného termosu 18l. Díky nastavitelnému termostatu až do 100st je určen pro uchovávání a servírování horkých nápojů při venkovních i vnitřních akcích.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Varný izolovaný termos

Není vhodný na ohřev horké čokolády. Provedení je celonerezové. Topná tělesa jsou krytá pod dnem vany.


Zařízení je vybaveno jemnými nerezovými (permanentními) filtry pro vložení mleté kávy, nebo čaje. Po ukončení varného cyklu (filtrování) se zařízení automaticky přepne do režimu udržení nápojů při výdejní teplotě. COVID-omezené platby v hotovosti.


Varný izolovaný termos

Proto jsme od dnešního dne pozastavili možnost dobírky a platby v hotovosti při převzetí zboží. Ohřívače, termosy a zásobníky nápojů. Jakmile tedy tekutina dosáhne zvolené teploty, varný termos se automaticky vypne a poté udržuje cca konstantní teplotu automaticky. Elektrický varný termos 20l s regulací a termostatem,jednoplášťový Profesionální varný termos o objemu 20l vhodný zejména pro restaurace, hotely a cateringové firmy.


Celonerezová konstrukce, precizní zpracování a vyladěná funkcionalita vhodná pro výdej horkých nápojů jako jsou čaje, káva, svařené víno, punč či horká mendovina. Vyvolávací cena 9Kč. Skladem Přidat k porovnání. Termos DupliTherm DTK izolovaný s automatickým ventilem.


Varný izolovaný termos

Izolované termosy DupliTherm jsou určeny k použití ve všech provozech veřejného stravování (školách, školkách, domovech důchodců, nemocnicích, hotelech atd.) k udržení, transportu a výdeji připravených nápojů, polévek atd. Celonerezové, dvoupláš ové, izolované provedení, s vnitřním nerezovým vyjímatelným filtrem (jemný permanentní filtr - není třeba investovat do jednorázových papírových filtrů). Výrobník filtrované kávy CPT-izolovaný s regulací.


Kotlík elektrický na polévku SB-- černý. Varné a udržovací termosy. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Fiamma TLFgastro zařízení, GastroFit. Model je v nerezovém dvouplášťovém provedení “bain-marie” s výkonnou topnicí kW, která šetrně ohřívá vodu v plášti, zabraňuje připalování a znehodnocení mléka a dalších nápojů. Termos na výdej nápojů DVK-Termosy jsou určeny k použití ve všech provozech veřejného stravování k udržení a výdeji Vámi připravených nápojů.


Celonerezové dvouplášťové provedení (bez vnitřní izolace) včetně víka, které je opatřeno těsněním, třemi fixačními sponami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky