čtvrtek 8. listopadu 2018

Naftové podávací čerpadlo

Sháníte podávací čerpadla paliva (nafty) pro nákladní automobily? Snadno je objednáte v našem obchodě eshop. Rychlé dodání, skvělé ceny, vysoká kvalita! This feature is not available right now.


Please try again later. Naftové topidlo obsahuje vysokotlaké podávací čerpadlo paliva s elektronicky řízeným spalováním, které zajišťuje vyšší efektivitu spalování.

Naftová topidla nabízí navíc doplňkovou možnost připojení předehřevu a pokojového termostatu. Po vypnutí stroje dochází k jeho dochlazení. Trojitá filtrace paliva a. Už mě na autě v záruce vyměnili dokonce i vstřikovací čerpadlo a neví si s tím rady.


Snad prý už jen to podávací. Mám už renaulta a kupoval jsem ho nového a jsou s tím největší starosti. Za jízdy se mi rozsvítí.


Palivové čerpadlo alebo palivové dopravné čerpadlo je súčiastka v palivovom okruhu motora, ktorá dopravuje palivo z nádrže do ďalších častí palivového okruhu.

Tou je dnes väčšinou (vysokotlakové) vstrekovacie čerpadlo – priamovstrekové motory. V starších motoroch (nepriame vstrekovanie benzínu) to bol priamo vstrekovač alebo ešte u starších karburátor. Vybírejte si Palivová čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


You can search by catalog numbers in format above. Hele, čerpadlo v nádrži mám,je to Sharan TDI PD AUY Asi bude problém v relé napájení, čerpadlo v nádrži netlačí naftu. Takže do nádrže mi jde 2. V,ale nevím přesně co to živí,jsou tam čtyči dráty,asi dva na plovák a dva na čerpadlo ,si myslím,no takže když startuju, čerpadlo v nádrži netlačí naftu! Podle zadaného VIN by tam podávací čerpadlo nemělo být. Proto předpokládám, že čerpadlo namontované není.


Bližší informace po telefonu. Nabízím nové podávací palivové čerpadla-vhodné pro benzín,diesel,ethanol. Vstřikovací čerpadlo s implementovanou řídící jednotkou do konstrukce čerpadla. Opravujeme pouze vstřikovací čerpadla, opatřena jednokonektorovou řídící j. Klíčovou součástí nezávislého topení je také samotné čerpadlo na naftu či čerpadlo na benzin. V našem e-shopu naleznete pouze vysoce kvalitní čerpadla mnoha typů s garancí dlouhé životnosti.


Elektrické palivové podávací čerpadlo. EGR ventil - alternátor - olejový filtr - kompletní el. PelJob EB1 EB1 EB1 EB12.

EB15 EB20 EB25 EB2 EB22. Prodám nové nezávislé naftové topení 5KW ovládání na barevném LCD displeji s termostatem, dálkové ovládání. Tak som rozobral koberec v zadu za spolujazdcom,šlo to v poode. Potom som zistil,že mám zlú hadicu od.


Pohodlný nožní spínač, dva vývody vody, ergonomicky tvarované držadlo. Delphi HFP0podávací čerpadlo Delphi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky