pátek 16. listopadu 2018

Cena stk a emise 2018

Ti, kteří neprojdou kontrolou na první pokus a na STK se vrací po měsíci s vyřešenými závadami, platí za opakovanou kontrolu od 2do 5Kč. S novým rokem se také mění některé podmínky pro technickou prohlídku vašeho vozu. Novinky jsou zejména u měření emisí.


Tím pádem je celý proces mnohem delší a složitější. Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání.

Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Publikováno v STK a emise Od servisak Příspěvek od 4. Předem se všem omlouváme za případně vzniklé potíže. Odesláním dotazu souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů, které v tomto formuláři vyplníte.


Tyto údaje budou využity pro zlepšení komunikace a budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou k vyřízení dotazu. Ceny technickej a emisnej kontroly na Slovensku – cena STK a EK 28. Mapa STK a aktuální ceník kontrol a emisí v ČR.


Vyhledávejte nejbližší stanice technické kontroly ve vašem okolí podle adresy.

Cena STK je nesmyslně přemrštěná! Proč platíme víc než naši sousedé? Opravdu platíme za STK a měření emisí v ČR hodně? Na to se lidé z ÚAMK zeptali odborníka na problematiku měření emisí Libora Fleischhanse. Kdy na STK a emise , platnost evideční prohlídky Nové auto je potřeba přistavit ke kontrole po čtyřech letech od uvedení do provozu a následně pravidelně každé dva roky.


Současně probíhá i evidenční kontrola výrobních čísel a technického průkazu, která je zahrnutá do ceny technické prohlídky. Přesto doporučujeme vozit ve vozidle tažné lano, základní sadu žárovek a pojistek, startovací kabely, v zimním období sadu řetězů, škrabku na okno a smetáček. STK , Emise Nechcete trávit čas vyřizováním a přípravou na STK ? Pokud nechcete trávit čas vyřizováním dokumentů a čekáním, než na vás přijde řada na stanici STK , a pak třeba i kvůli malé drobnosti (špatná geometrie, neseřízená světla, chybějící povinná výbava, zvýšená kouřivost výfuku atd.) absolvovat opakovanou prohlídku, můžete se obrátit přímo na. Podívejte se, jak často musíte do STK na technickou kontrolu, kdy musíte na evidenční prohlídku a měření emisí a co se kontroluje.


V budoucnu se má tedy přijmout jednotný předpis v rámci EU, která má přesně stanovit obsah samotných kontrol, odbornou kvalifikaci techniků i strojní a přístrojové vybavení STK. Jednotlivé členské státy EU měly transponovat předpis do národního zákonodárství do 20. Emise měříme v našem areálu STK Šumperk a to pro osobní a nákladní automobily s benzínovými i naftovými motory všech značek s celkovou hmotností do 5t. Také měříme emise automobilů upravených na LPG a CNG. Uvolní se rovněž pravidla pro kontroly na Stanicích technické kontroly ( STK ), které budou u motocyklů nově povinné každé čtyři roky, místo současných dvouletých cyklů,“ vysvětluje mluvčí ministerstva dopravy Zdeněk Neusar.


Benzínové motory - bez katalyzátoru, s neřízeným katalyzátorem, s. STK i emise vám nejenom provedeme, ale vaše auto na prohlídku také připravíme.

Už nemusíte jezdit z STK do servisu a zpět. Nyní máte oboje na jednom místě. STK a emise v Plzni vám uděláme velmi rychle – kontaktujte STK Autokomplet právě nyní.


Vážení zákazníci, v čase vánočních svátků bude stanice uzavřena od 23. BXE může emise splnit, nám ve svém servisu dieselů dokázal Petr Rada z jihočeské Soběslavi. Kč) a kouřivost jsme jí naměřili 89. Na stanici technické kontroly ( STK ) v Bruntále provádíme technické prohlídky u kategorií vozidel typu M N L, O O T a OT.


Dále pak provádíme evidenční kontroly a měření emisí na všechny druhy ( benzín, nafta, LPG a CNG ) , kategorie a značky vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky