pátek 23. listopadu 2018

Řezná emulze

Filtrování podle stavu. Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Chladicí emulze , řezná emulze , polosyntetická emulze.


Minimální nároky na servis, excelentní antikorozní ochrana a vysoká životnost předurčují použití našich chladicích emulzí všude tam, kde je kvalita na prvním místě. Nejčastěji se používají vodné roztoky dusitanu sodného nebo kyseliny fosforečné, které splňují chladící účinek.

Potřebujete-li chladit a mazat zároveň, používají se chladící emulze na vodném základu, do kterého se přidávají látky zabraňující. Prodloužená záruka na roky 16. Z dôvodu častejších úhrad plnej sumy s DPH platcami DPH v Českej republike by sme Vás radi. Morris Supersaw - syntetická řezná emulze pro strojní pily, 205l.


Refraktometry k měření koncentrace procesních kapalin (řezných emulzí). Základem chladicích kapalin ( emulze ) je voda, do níž se přidávají látky zvětšující smáčivost a zabraňují korozi. Většinou se používá emulzních kapalin, tj.

Nabízíme vám kvalitní řezné a chladicí emulze značky FUCHS za skvělé ceny. Vyberte a zakupte si řezné chladící kapaliny a emulze v našem internetovém obchodě. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Při řezání kovu je doporučeno použít řeznou emulzi.


Její použití předchází přehřívání a tepelnému poškození nástroje a také snižuje tření. Vhodnou emulzi lze vyrobit smícháním vody a rostliného oleje (v poměru díl oleje:díly vody) a přidejte tolik mýdla, aby to drželo po protřepani v. Chladící řezná kapalina, minerální. Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechanismy. Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí. Vrtací a řezná emulze rozpustná ve vodě INFORMACE O PRODUKTECH: vrtací a řezná emulze mísitelná s vodou a vhodná pro zatížení vysokými tlaky (EP = Extrem Pressure) vynikající chladicí a mazací.


Lubline COOL GRA je vodou ředitelná emulzní kapalina na broušení litiny, oceli, vysoce legované oceli a hliníku. Tento refraktometr patří do naší profesionální řady je určen k měření koncentrace chladicí (řezné) emulze obráběcích strojů. Dobře čitelná stupnice v rozsahu 0- Vám umožní velmi přesný odečet naměřených hodnot. Povrchy , které byly v kontaktu s kapalinou lze svařit a natřít. Složení kapaliny je šetrné k pokožce a neodmašťuje ji.


Neobsahuje chlór, síru, silikon, minerální oleje ani sulfonáty.

Kapalina je biologicky. Hlídat cenu je služba, která umožňuje sledovat změnu ceny a skladové dostupnosti Vámi vybraného zboží. Zadáte svou e-mailovou adresu a při každé změně ceny nebo skladové dostupnosti zboží Vám dojde upozornění ve formě e-mailové zprávy. Emulze IDAZOxu HB-je definovaná jako řezná kapalina při obrábění a broušení kovů, se zvýšenou mazací schopností a efektem výrazného chladicího média. Ujistěte se, že vás obráběcí kapaliny nepřichází až příliš draho.


Jejich hrubou chybou však bývá namíchání emulze do zásoby. Polosyntetická řezná emulze. POVRCHY LZE SVAŘIT NEBO NATŘÍT BEZ NUTNOSTI ODMAŠŤOVAT Složení řezné kapaliny je šetrné k pokožce rukou kterou neodmašťuje.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tyto emulze používané jako technologická kapalina při třískovém obrábění kovů ( řezná emulze ) jsou v průmyslu velmi oblíbené zejména ze dvou důvodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky