úterý 6. listopadu 2018

Pozinkované rošty bazar

Dom a záhrada - Pozinkované rošty bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov.

Inzerát Pozinkované rošty v okrese Hlavní město Praha, cena 750Kč, od david hanus na Sbazar. Stroje - Pozinkované rošty bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám podlahové rošty pozinkované - perfektní stav. Cena polovina oproti novým (možno ověřit na webu).

K dispozici dva rozměry. Dům a zahrada - Prodam rosty bazar. Vybírejte z inzerátů. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama. Naleznete zde výhradně zinkované ocelové rošty.


Jinak řečeno, rošty jsou kompletně. Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně. Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství.


Inzerát protiskluzové rošty v okrese Nácho cena dohodou, od honzana Sbazar. Popis: prodám protiskluzové ocelové ( pozinkované ) rošty. Rošty jsou používané-ne nové.


Roštů jsem měl velké množství ale většina je prodaná a zbyly pouze tyto rozměry: 80x170cm. Množství k prodeji : kusů. Minimální prodej : kusů. Lze je použít na kanálky kolem domu, na zahradu, případně jako chodníček atd.


Pokud hledáte rošty vhodné do venkovních podmínek, tak právě tyto rošty v povrchové úpravě žárovým zinkováním jsou pro Vás vhodnou volbou.

Za rozumnou cenu získáváte kvalitní a ověřený produkt. Další použití SP roštů – schodišťové stupně, spirálová schodiště, zábradlí a jiné. Pozinkované či surové rošty z ocele, pro stavbu ocelových lávek či pro podestu na ocelové schodiště. Podlahové rošty , kovové rošty. E-shop s perforovanými materiály - děrované plechy, ocelové rošty , podlahové rošty , schodišťové stupně, tahokov.


Ocelové podlahové rošty nabízíme v nosných i nenosných variantách. U rozměrů uvádím vždy horní a dolní rozměr v cm. Dodanie kuriérom do hodín po celej SR.


Chybí: bazar ocelové rošty schodnice – topwolf. Ocelové rošty , kovové schodnice , stavební prvky pro stavbu ocelového. Predám tri roky používanú kralikáreň, má spádove čistiace pozinkované plechy.


Vnutri sú plastové rošty ktoré vám nikdy nezhnijú. Cena ani z ďaleka nedosahuje cenu materiálu ktorý som použil. Rozmer dĺžka 3m,šírka 1m,výška 2m. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Ponúkame na predaj podlahové rošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky