čtvrtek 1. listopadu 2018

Nízkoteplotní otopná tělesa

Pokyny pro nastavení: VOGELNOOT ventilová otopná tělesa jsou standardně vybavena pro dvoutrubkové soustavy. Každé otopné těleso je v závislosti na jeho tepelném výkonu vybaveno přednastaveným ventilem. Speciální modely využitelné navíc jako ohřívače ručníků, topná tělesa se zrcadly a lavicová topná tělesa , speciální řešení na míru. Snadno a jednoduše čistitelné.


Vhodné pro moderní nízkoteplotní systémy jako jsou tepelná čerpadla. Dokonalé svařování bez viditelných svárů.

Multifunkční otopná tělesa jsou klasiky mezi otopnými tělesy a jsou univerzálně použitelné. Mohou být připojeny jako ven - tilové nebo jako kompaktní otopná tělesa. Proudění mezi články s velkoplošným natékáním vzduchu ( např. ocelová a litinová článková otopná tělesa a trubková otopná tělesa ). Proudění otevřenou šachtou mezi otopným tělesem a obvodovou konstrukcí s volnou konvekcí ne přední straně tělesa ( jednoduchá desková otopná tělesa ). A právě pro nízkoteplotní soustavu vytápění s nuceným oběhem jsou nejvhodnější tělesa desková (velkoplošná) v kombinaci s vytápěním podlahovým či stěnovým. Desková tělesa jsou vyráběna z. Hygienické požadavky – Odklápění těles OLYMP od stěny umožňuje jejich pravidelnou údržbu, nízkoteplotní provoz zamezuje víření a spalování částic prachu.


Dvoutrubková otopná soustava vertikální se spodním rozvodem s přirozeným oběhem, teplovodní, otevřená, s protiproudým zapojením otopných těles.

Diplomová práce se zabývá návrhem vytápění novostavby jednopodlažní mateřské školky v Kuřimi. Otopná soustava je řešena jako nízkoteplotní s nuceným oběhem vody a horizontálním rozvodem. V práci jsou řešeny dvě varianty zdroje tepla pro. Designové radiátory Everest Line jsou nízkoteplotní otopná tělesa s hladkou čelní plochou a vestavěným ventilem. Otopná tělesa jsou použita tělesa desková, trubková a lavicové konvektory.


Tato otopná tělesa jsou vyrobena z jemného plechu válcovaného za studena (tloušťka plechu dle EN442). Jedná se o otopná tělesa s hladkou čelní plochou, postranními kryty a horní mřížkou jako kompaktní. Archiv Podobné KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Za deskové těleso však nelze pokládat. Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné.


Pro nízkoteplotní vytápění jsou nejvhodnější úsporné konvektory Licon. Pokud se investor rozhodne pro teplovodní vytápění s nízkoteplotním. Systémy teplých čerpadel naleznete téměř v každé domácnosti, nejčastěji v podobě bílé techniky - chladničky či mrazničky. Bytové radiátory Zehnder představují designová otopná tělesa pro individuální zařízení domu nebo bytu.


Se širokým sortimentem barev, tvarů, rozměrů a funkcí jsou vhodné pro nejrůznější styly a možnosti zařízení bytu. Umožňují osobité uspořádání prostoru dle individuálních požadavků a přání. Přesné ceny deskových radiátorů KORADO najdete v ceníku.


Tento český výrobce mimochodem dodává na trh také koupelnová a článková otopná tělesa.

Systém vytápění je navržený jako nízkoteplotní s hlavním zdrojem tepla tepelným čerpadlem typu vzduch – voda ve vnitřním provedení. Tepelné čerpadlo je doplněné o paralelně bivalentní zdroj, kterým je elektrické topné těleso. V celé budově jsou navržena desková otopná tělesa. Teplá voda je připravována v. Dnešní doba s moderní výstavbou klade čím dál tím vyšší důraz na energetickou úspornost vytápění budov. Ideální otopná tělesa pro nízkoteplotní soustavy.


Nové trendy ve vytápění, jako je použití kondenzačních kotlů nebo tepelných čerpadel, přinášejí zdroje s nízkými teplotami topného média. To klade velký nárok na nadměrnou a tedy nežádoucí velikost topných těles. Pro elegantní a účelné řešení vytápění lze využít Zehnder plochá otopná tělesa , konvektory, speciální radiátory do oblouku, rohové, zkosené, do prostoru, pro nízkoteplotní soustavy nebo čistě elektrické. Stačí si pouze vybrat design, barvu, rozměr a váš byt či dům změní vzhled. Otopná desková tělesa je bez problémů možné instalovat do kterékoliv nízkoteplotní teplovodní otopné soustavy, vždy jde především o pokrytí tepelné ztráty jednotlivých místností objektu.


Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní , ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např. Podlahové vytápění, jako nízkoteplotní otopný systém, využívá pro dosažení požadované teploty v prostoru otopnou vodu o teplotě nižší, než klasické systémy radiátorové. Při přenosu tepla do prostoru je využíván fyzikální proces sálání, při kterém se energie šíří do prostoru ve formě elektromagnetického.


Nízkoteplotní otopná tělesa Everest Line vám nejen vydrží po mnoho let bez údržby, ale nabídnou i osobitý vzhled topení. Rozhodně tato otopná tělesa vyhoví požadavkům i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tato otopná konvektorová tělesa jsou dostupná v provedení podlahovém, nástěnném, samostojném nebo jako konvektorové lavice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky