neděle 18. listopadu 2018

Cobra kování

Dveřní kování a kliky na dveře Cobra patří již více jak let mezi špičku dveřního příslušenství. Pokud se právě rozhodujete čím vhodně doplnit Vaše dveře, tak kování a kliky na dveře Cobra jsou jasnou volbou. Pečlivě vybrané designové tvary se snoubí s dokonalou kvalitou a lety prověřenou funkčností.


Virtuální prohlídka naší prodejny. DESIGN LINE INTERIÉR BEZPEČNOST DOPLŇKY OKENNÍ KOVÁNÍ. Rozetové kování a kliky jsou díky široké nabídce designů a materiálů velice oblíbené. Můžete si vybrat z několika variant - kulaté rozety, hranaté rozety nebo oválné rozety. Kování a kliky Cobra nabízíme v mnoha podobách a tvarech, ze kterých si zcela jistě vybere každý.


Ať už hledáte levné kliky nebo ty luxusnější - se značkou kování a klik Cobra rozhodně neuděláte chybu! Ochranné kování a kliky jsou určeny např. Tento typ kování není testován NBÚ a tudíž není opatřen atestem, který by zaručoval bezpečnostní třídu. Zajímavé tvary, provedení a snadná montáž je určena opravdu pro každého.


Cobra kování

Cobra je osazeno na kvalitních štítech ze zamakové slitini. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Nejnižší ceny kování , bezpečnostních kování , klik a zámků.


Prodáváme široký sortiment bezpečnostního kování pro váš dům a byt. Nabízíme špičkové výrobky se všemi bezpečnostními atesty od firem Twin, Cobra , Mamp;amp;amp;T, AC-T Servise, MP a ROSTEX. Interiérové kování , dveřní kování , kliky, vložky a kování za nejlepší ceny.


Cobra kování

Firma Cobra se zabývá výhradně návrhem, výrobou a obchodem s dveřním kováním a klikami na dveře pod stejnojmenou značkou. V oddělení Štítové kování najdete kování na dveře a kliky ke dveřím výrobců Cobra , AC-T Servis, MP Kování , Rostex, Tupai, Mariani, Richter a mnoho dalších. Nabízíme kvalitní značkové štítové kování a kliky Cobra za výhodné ceny. Na výběr máte celou řadu různých designů, barev a provedení.


Cobra dveřní kování MILENA - povrchy na štítové základně s elegantní jednoduchou kličkou za krásnou cenu. Máme pro Vás připravené jen to nejlepší co je možné v české republice pořídit. Veliký výběr značek, materiálů, tvarů od klasických až po rustikální a dobové kliky. Bezpečnostní třída Bezpečnostní kování 4. Za léta působnosti si firma Cobra vydobila přední postavení na českém trhu v dodávkách dveřního kování a doplňků ke dveřím. Interiérová štítová klika s elegantní kličkou na fazetově ukoseném štítu.


Cobra kování

Branky a vstupní dveře jsou specifické tím, že ne všechno kování na ně můžete použít, neboť nevyhovuje svým rozměrem, proto jsme připravili nabídku kování , které díky minimalistickým mírám vyhoví užším profilům branek a. Klika a kování na branku. Jak namontovat interiérové kování na dveře. K montáži budeme potřebovat: křížový šroubovák, cylindrickou vložku, upevňovací šroub, montážní šrouby pro upevnění. Vítejte v našem on-line katalogu DUMTRADE. Najdete zde veškeré vybavení pro bydlení - interiérové a vchodové dveře dřevěné a plastové, posuvné dveře, plastová 6-ti komorová okna, obložkové zárubně a dveřní kování - kliky a vložky.


Vnitřní rozety jsou plastové a nebo na vyžádání kovové. Rozety jsou opatřeny výstupky pro pev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky