středa 21. listopadu 2018

Vak na vodu 5l

Vak na vodu 5l

Ahoj, představím vám tento vak na vodu , který momentálně už zhruba roky používám. Nedávno se mě někdo ptal a tak mě napadlo na něj natočit video a trochu si ho představit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vak na vodu 5l

Vyberajte si Pitné vaky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Novinka Sleva zdarma 8Kč 7Kč Přejít na detail. Porovnat VELOCITY IT 1. Vodné vak Husky Fill 5l s hornom plnením Vodný vak k prenosu potrebných tekutín umiestniteľný pohodlne do batohu. Horné plnenie s pevným uzáverom umožňuje pohodlné naplnenie vaku.


MOLLE kompatibilní vak na vodu o obsahu 5l - hydratační vak zvláště vhodný pro upevnění na taktické vestě či batohu v jedné z nejmodernějších amerických kamufláží. Vybírejte si Pitné vaky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Doplňujte při jakémkoliv pohybu a zejména sportu správně tekutiny. Vaky na vodu = hydrovaky neboli zásobníky na vodu znamenají nejuniverzálnější způsob, jak si udržet pravidelnou hydrataci na dlouhých i krátkých tratích při tréninku i při závodě.


Vak na vodu 5l

Pořiďte si pitný vak různého obsahu a pokud to nemáte v plánu, už. MFH Molle vak na vodu , HDT-camo LE 2. Po celé vnější části rezervoáru vede také jakási kostra, díky které se vak nebortí, ale přizpůsobuje se přirozenému lidskému pohybu. Tento rezervoár na vodu má snadnou údržbu, velké plnící hrdlo a madlo pro snazší manipulaci. Anatomicky tvarovaný vodní vak je vyroben z antimikrobiálního MPE filmu.


Prepravný vak s hydratačným systémom na batoh, obdoba camelbaku, v prevedení ktoré pojme až 2. Vďaka materiálu z ktorého je vyrobený (niekoľkokrát vrstvený nylon laminovaný polyuretánom) je ľahký, nárazuvzdorný, skladný. DODATEČNÉ SLEVY ZA PŘIHLÁŠENÍ K NEWSLETTERU. Láhev na Vodu 24MX Černá-. Vak na Vodu 5L -. To vám umožní práve tento vak na vodu od firmy vak na vodu pre ľadvinku Pulse široké hrdlo pre ľahšie napustenie a vyčistenie.


Vak na vodu 5l

Rezervoáry do batohu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Camelbak, Ferrino a dalších. Pokud hledáte nové a kvalitní plastové barely na pitnou či deštovou vodu , právě jste je nalezli.


Odolný vak na vodu se speciálním uzávěrem pro snadnou manipulaci. Osprey Hydraulics LT 5L Reservoir. Pravidelné športovanie, turistika alebo rôzne činnosti v teréne si vyžadujú pravidelný prísun vody. Pitný režim je veľmi dôležitý, preto pri výpravách do terénu a prírody odporúčame hydrovaky, ktoré umožňujú rýchle napustenie kvapaliny a jej následné priamočiare pitie bez nutnosti robenia dlhých páuz.


Hypalon pro upevnění k popruhu a vyměnitelnou vnitřní vložkou. Sea To Summit vak na vodu Pack Tap 2l. Prístup z vrchu je zárukou ľahkej údržby, rovnako tak aj antibakteriálne prevedení hadičky. Sacie koncovka je potom opatrená hygienickú krytkou, ktorú možno jednoducho pripevniť na batoh.


Hydratační vak slouží k bezpečnému uložení tekutin do batohu a nabízí nepřetržitý přístup díky hadičce, kterou můžete umístit na hrudní pás nebo ramenní popruh. Raidlight hydr bladder 5L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky