středa 28. listopadu 2018

Kompletní cena vrtané studny

Vrtané studny - informace. Realizace vrtané studny je šetrnější vůči okolí a zeleni - nedochází k poškození, jako u kopané studny. Vrtáme studny po celé České republice.


Garantujeme vydatnost studny. Provádíme kompletní práci okolo vrtání a výstavby studny , včetně zavedení čerpadla.

Pře samotným vrtáním jsme schopni provést geologický průzkum Vašeho pozemku. Vrtání studní provádíme rotačně příklepovou technologií o vrtaném průměru 1- 200mm. Kolik stojí vrt studny ? Podívejte se na modelový projekt vrtané studny rodinného domu. Kompletní vyčištění kopané studny.


Provádíme jak kopané, tak vrtané studny včetně instalace čerpadla a napojení na vaši domácnost. Vše kolem studny můžete nechat na nás, postaráme se o kompletní servis.

Ceník pro vrtané studny. Vzhledem ke konstrukci je tato technologie vhodná zejména pro objekty, kde je kladen důraz na velké množství čerpané vody a její kvalitu. Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo ( vrtané studny ). Následují vrtné práce, které zahrnují zhotovení vrtané studny při ceně kolem 1. Cena zahrnuje zhotovení a vystrojení vrtu, obsyp, jílování a vyčištění vrtu.


Celkem sečteno se tady cena může vyhoupnout k - tisícům. Nacenění díla vrtané studny nebo hydrogeologického průzkumu zpracujeme na dotaz. Dobrý den jsme studnařství, které se specializuje na vrty za účelem zřízení studny a poskytuje služby pro jejich kompletní realizaci, od projektování až po veškeré dokončovací práce včetně motáže čerpací techniky.


Vrty nebo vrtané studny se na rozdíl od studní čistí jinak. Je zde možnost využití čerpadla, nebo pomocí airliftu. Voda musí byt odčerpána.


S čištěním vrtu ( vrtané studny ) můžou nastat problémy, lze těžko odhadnout množství a velikost sedimentu s možným poškozením konstrukce vrtu. Hloubka některých vrtů může. Naše firma provádí veškeré studnařské práce, především vrtané studny na prameny spodní vody.

Zhotovování vrtané studny. Vyhledávání vodního zdroje. Vystrojení vrtů vhodnou čerpací technikou. Zajištění kompletní projektové dokumentace potřebné k leg.


Dále provádíme vrtané studny , kopané studny , zemní práce, demolice, protlaky pod komunikacemi a kovovýrobu. Naše studnařství nabízí kompletní služby od požadavku samotného vyhledání pramene a provedení průzkumného vrtu, až po požadavek zhotovení vrtané nebo kopané studny na klíč, kdy zajistíme a kompletně zrealizujeme studnu včetně veškeré dokumentace. Naše firma se zabývá vrtáním studní, vyhledáváním vody, zhotovováním vrtané studny včetně osazení vrtané studny skruží a vhodnou čepací technikou, zhotovení vrtané studny NA KLÍČ, vrtů pro tepelná čerpadla a zhotovením kompletní projektové dokumentace potřebné k legalizaci vrtané studny. Naše vrtané studny jsou vhodné pro chaty, rodinné domy, chalupy, závlahové systémy, ale i pro celé firmy, školy, obce, sportovní areály, zemědělské společnosti atd.


Proč si pořídit vlastní zdroj vody?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky