pátek 16. listopadu 2018

Vodoměrná šachta svépomocí

Koukající konce roxorů uříznuté na 150cm a po koncích ohnuté konce 20cm zahnul za nohu šachty a doházeli jsme zbývající beton tak, aby se. Základovou desku nám bude stavět firma, která nám bude stavět hrubou stavbu. Vodoměrná šachta Vodoměrná šachta.


Už z toho důvodu,že pokud by se vyskytly problémy, mo. V říjnu se musela zakopat vodoměrná šachta.

Plyn je zatím vykopaný, ale zatím ještě není připojen. Kotel a radiátory jsou objednány. V domě udělat rozvody vody a topení k radiátorům, které bude v podkroví (v přízemí bude podlahové topení a to se bude dělat až po omítkách). Sehnali jsme šikovného.


Což je na druhou stranu úkon, který se dá zvládnout i svépomocí. Kromě elektrického sloupku musíte mít na pozemku instalovanou vodoměrnou šachtu , ve které bude umístěn vodoměr, protože ten musí být přístupný. Bagrista nám při hloubení základových pasů vykopal i díru na vodoměrnou šachtu, která nám pak v týdnu přišla.

Na dno jsme naházeli št. Pozemky v Rostoklatech mají k dispozici obecní vodovod. Abychom se na vodu mohli napojit, je třeba vybrat a nainstalovat vodoměrnou šachtu. Na internetu jsme si vybrali šachtu, kterou. Plastovou šachtu je pak možné umístit např.


Velikost vnitřního prostoru. Pro nás to znamenalo instalovat vodoměrnou šachtu pro odběratele, jejíž cena se pohybovala kolem 16-ti tisíc. Stavíte dům a úřady vám neumožňují umístit vodoměr přímo do domu? Pak se vám bude hodit vodoměrná šachta. K umístění vodoměrné šachty nepotřebujete ani stavební povolení a montáž zvládnete i svépomocí.


A těch výhod je mnohem více. Pojďme se podívat, jak to funguje. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz.


Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.

Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty. Její velikost a nízká váha umožňuje. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur.


Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou. Tento typ šachet se užívá v extrémně namáhaném prostředí, kde se předpokládá vyšší zatížení. Princip jejího usazení je na počátku naprosto stejný, nejprve se vyhloubí jáma. Následně se ale šachta musí ještě obetonovat. Tím se výrazným způsobem zpevní a zlepší.


Betonová vodoměrná šachta je pojezdná automobilem. Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě. Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu mimo budovu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více. Nová vodoměrná šachta COMPOZIT je určena pro připojení bytových domů, průmyslových objektů nebo menších komerčních staveb.


K tomu stačí jen minimální výkop bez nutnosti betonáže. Jiným a také velmi vhodným řešením je obnova nebo rekonstrukce vodoměrných šachet. Montáž, manipulaci a všechny další úkony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky