čtvrtek 8. listopadu 2018

Stlačený vzduch na čištění pc

Potřeboval bych poradit. Koupil jsem si stlačený vzduch ve spreji na čištění PC. Nikdy sem zatím stlačený vzduch k čištění nepoužil, mám proto pár dotazů: Jak velkej to udělá bordel?


Můžu čistit teď v zimě na balkóně? Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli jsou nějaké rizika u čištění počítače stlačeným vzduchem. Třeba se docela bojím profukovat chladič procesoru nebo GK.


Hlavně se vyhýbejte vysavači, statická elektřina a také nepřiměřeně silný tah jsou pro elektroniku často smrtící. Není také dobré roztáčet ventilátory do příliš vysokých otáček, na které nemusí být stavěné. Jaký vybrat stlačený vzduch či plyn? A jelikož se prach i drobky v těžko dostupných místech špatně čistí, používá se stlačený plyn na čištění.


A potom na pumpe môže hľadať všetky komponenty, roztrúsené po okolí. Okrem toho - kompresor na pumpe nemá čistý vzduch , sú v ňom stopy oleja, je nefiltrovaný (kopa ďalšej špiny). Stlačený vzduch ve spreji na čištění. Je určený pro čištění a vyfoukávání elektroniky, která disponuje špatně přístupnými místy.


Součástí spreje je také trubička, se kterou můžete přesně namířit stlačený vzduch. CLEAN IT je vhodný pro čištění klávesnic, myší, notebooků a podobných zařízení. PC skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


A pri spreji so stlačeným vzduchom je hnací plyn stlačený vzduch Na začiatku väčšinou stačí streknúť najprv bokom a až následne prejsť na čistené miesto. Sprej neotáčať do strán a hore hlavou. Kvapalina= kondenz stlačeného vzduchu.


Preto sa za kompresor pri rozvode stlačeného vzduchu používa sušička vzduchu. Možné použití i na zapnuté zařízení. Zdravím, můžete mi někdo popsat trochu blíže, jak funguje stlačený vzduch na čištění ? Je vhodné ho používat a případně jak často?


Stlačený vzduch na čištění pc

Dá se tím čistit třeba i klávesnice u notebooku? Nehledě na to, že tento typ čištění je u počítačové skříně neúčinný. Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy.


Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně. Vhodný pro čištění a vyfoukávání elektroniky a výpočetní techniky. Nezamrzává, vysoká rychlost foukání. Rychlé a šetrné řešení.


Stlačený vzduch na čištění pc

Jistě máte doma místo, ke kterému se nelze pohodlně dostat, nebo na ně nelze použít vysavač, ale přesto je chcete udržovat čisté. Přestoľe mnoho lidí ví, ľe čiątění pracovní plochy nebo oblečení pomocí stlačeného vzduchu můľe být nebezpečné, dělají to, protoľe jsou tak zvyklí a protoľe stlačený vzduch je na mnoha pracoviątích snadno dostupný. Avąak, čiątění předmětů, strojů, povrchů lavic, oblečení a daląích věcí stlačeným vzduchem je nebezpečné.


Veškerý software kontrolován antivirovými programy, stahujte ověřený software a najděte to co hledáte díky kategorizaci a přehledném výběru programů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky