pondělí 15. května 2017

Krb na klíč

Krby ale prošly za tu dobu vývojem, který je posunul od otevřených krbů ke stavbám, které si v mnohém nezadají s kvalitami klasických kachlových kamen. Krb přizpůsobujeme na míru Vám. Na osobní schůzce probereme materiál obestavby, velikost a výkon krbové vložky, akumulaci, velikost mřížek, rozvod teplého vzduchu, komín. To vše vybíráme podle vašeho vkusu,prostoru který potřebujete vytopit,podle interieru, kde bude krb stát a podle vašich finančních možností. Naší hlavní činností je stavba krbů na klíč (viz. fotogalerie ) s využitím vytápění celých objektů dle požadavků zákazníka, ať už pomocí teplovodního výměníku s napojením do radiátorů nebo rozvodem horkého vzduchu.


Krby na klíč jsou totiž pro nás hračka a pro vás splněný sen, jak docílit stavby krbu bez složitého obstarávání vhodného materiálu i spolehlivých a pracovitých řemeslníků a hlavně odborníků.

S námi jsou krby na klíč doslova procházkou růžovou zahradou! Ať už toužíte po klasice nebo originálním řešením, u. Rádi Vám poradíme s výběrem. Dodávám a instaluji krbové vložky, kterým plně důvěřuji. Možnost porovnávat kvalitní krbová kamna mám již deset let. Na dnešním trhu je ale spoustu nových výrobců, jsem proto schopný dodat a nesládne instalovat jakýkoli produkt, který bude kompletně splňovat základní požadavky.


Nakonec zbývá už jen prvně rozdělat oheň a těšit se z krásného krbu či kamen u Vás doma. Na každý krb poskytujeme záruku xxxx let a našim zákazníkům dlouhodobě poskytujeme také odborný servis a údržbu.

AT krby Realizace krbů na klíč. Vám nabízí interiérové krby - akumulační, teplovodní i teplovzdušné, krbové vložky rozmanitých tvarů a velikostí, biokrby, elektrické krby, plynové krby, venkovní krby a grily, kamna akumulační i konvekční, sporáky a pece. Jsme rodinná firma, zabývající se navrhováním a realizací krbů na klíč , přesně podle Vašich představ. Pokud si přejete stavět nový krb , předělat starý krb , sháníte krbové nářadí, čističe skel a další doplňky, nebo prostě jen potřebujete s čímkoliv poradit, můžete se na nás obrátit.


Pravidelně roztápíme: krb s akumulační obestavbou HOXTER, hybridní peletová kamna Aduro, plynový krb Kalfire, mastková kamna HETA, otevřené ohliště POLYFLAME, pec Amphora a zahradní krb HETA. Postavím vám krb na klíč. Zrekonstruju ten váš starý. O krb se budu starat dál. Zabývám se kompletní realizací stavby krbů na klíč , dodávky krbových kamen s instalací, následným servisem a prodejem veškerého.


Chci přestavět starý krb s krbovou vložkou. Mám otevřený krb a chci do něj strčit vložku, aby hřál a oheň byl za sklem. Chci koupit novou krbovou vložku nebo kamna bez zapojeni. Koupím od Vás krbová kamna včetně zprovoznění. Splňte si svůj sen a pořiďte si krb do vašeho domova.


Nabízíme krbové vložky teplovzdušné nebo s teplovodním výměníkem. Krby klasické, rustikální, moderní i mramorové. Zároveň nebudete ochuzeni ani o atmosféru praskajícího ohně běžného krbu na dřevo.


Každý z našich krbů je ovládán speciálním dálkovým ovladačem, k dispozici je i naše vlastní aplikace, pomocí které můžete propojit svůj krb s mobilním telefonem či tabletem.

Stavba krbů na klíč po celé ČR. Krby a krbová kamna stavíme na klíč po celé ČR. Krb Vám navrhneme na míru a poradíme s výběrem krbové vložky. Krbové vložky nebo krbová kamna lze vybrat různého designu a tepelného výkonu.


Současným trendem jsou také krbová kamna a krbové vložky s výměníkem. KL-kamnářství staví krby na klíč Řešíte vytápění domu, chcete ušetřit a zároveň mít opravdu jedinečný designový krb ? S našimi teplovodními krby v obýváku vytopíte celý dům. Teplovzdušné krby jsou zase ideálním řešením na chalupu a na klíč vám postavíme také akumulační krby. Koupací a zahradní jezírka na klíč.


Naše řešení je jedinečné. Zabýváme se kompletní realizací všech typů jezírek, provádíme také servis a zajišťujeme pravidelnou údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky