čtvrtek 4. května 2017

Přenosné ohniště s roštem

Přenosné ohniště s grilovacím roštem , pr. Pokud si rádi posedíte u otevřeného ohně, ale nechcete si ničit trávník na vaší zahradě, bude se vám hodit toto přenosné ohniště s grilovacím roštem , které můžete využít i na terasy. Každá správná zahrada musí mít ohniště.


To naše je přenosné s roštem a vyrobené českými kováři. Díky kvalitní ruční práci je každý kus originál. Rošt můžete z trnu samozřejmě sundat a opéct si třeba špekáčky.

Romantický, klasický design této mísy na oheň Atlanta od značky RedFire je stylovým doplňkem do každé zahrady nebo venkovního bydlení. Pro grilování je ohniště opatřeno ocelovým roštem průměru cm. Na popel je ohniště opatřeno ocelovou mřížkou se smaltovanou povrchovou úpravou.


Multifunkční ohniště - často navíc opatřená roštem či grilovací mřížkou, vybavená také např. Nahrazují kamenná ohniště , ale jsou stále lehce. Odpadají tak nevzhledné díry obložené kameny uprostřed pečlivě střiženého trávníku. Některá přenosná ohniště umožňují i grilování, tudíž spojují funkci relaxační a společenskou s gastronomickým zážitkem.


Víko na přenosné ohniště sloužící jako ochrana proti větru i dešti.

Víko lze použít také k uhašení ohně. Zahradní a terasové ohniště s grilovacím roštem Blumfeldt Ronda dokreslí nejen romantickou atmosféru večera v kruhu rodiny a přátel, ale umožní i nevšední kulinářské zážitky v podobě grilovaných pochoutek. Levné přenosné ohniště s grilovací mřížkou a poklopem.


Konstrukce ohniště je vyrobena z kvalitní oceli s vysokoteplotním černým nátěrem. V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová. Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Kovová přenosná ohniště na zahradu jsou bezpečná, praktická a vykouzlíte s nimi stejné dobroty jako s grilem. Vyberte si z desítek produktů to nejlepší venkovní ohniště právě pro vás.


Ideální pro bezpečnou přípravu táborového ohně jako zdroje tepla a světla a také jako dekorativní. Trojnožka s roštem a přenosné ohniště pro grilování. Rošt a přenosné ohniště umožňuje grilovat na otevřeném ohni a na jakémkoli povrchu, bude sloužit také jako zdroj světla a tepla v zahradě a na terase. Vyrobeno z kvalitní oceli, průměr roštu 3cm.


Speciálně tvarovaný poklop s pletivem poslouží jako ochrana před jiskrami, což výrazně zvyšuje bezpečnost a pohodlí. Zahradní ohniště vnese kouzelnou atmosféru hořícího ohně při posezení na Vaší zahradě nebo terase. Venkovní přenosné ohniště Phoenix bude jedinečným, reprezentativním a funkčním doplňkem každé Vaší oslavy, jakožto i firemního večírku a zároveň Vám pomůže vytvořit příjemnou atmosféru při posezení s přáteli či rodinou. Prodám úplně nový rošt a přenosné ohniště pro grilování na otevřeném ohni.


Kovářská práce, každý kus je originál.

FLERA DOPORUČUJE VIDEO. Proto Vám nabízíme zahradní ohniště , kterými si můžete přitopit k posezení s přáteli u lahve dobrého vína, ale také můžete využít variant přímo s grilovacím roštem nebo litinových zahradních pecí. Obdelníkové ohniště je kvalitní kovové, přenosné ohniště české výroby s masivním dnem na pevných nohách.


Standardním palivem je dřevo nebo dřevěné uhlí (v případě použití grilovacího roštu). Tu vám, řečeno s klasikem, nikdo přece nemůže vzít. To byste musel mít ohniště přenosné.


A právě taková otevřená ohniště , mnohdy navíc doplněná o gril, pro vás máme. Ohniště bývá vlastně taková díra v zemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky