pondělí 29. května 2017

Korado klasik r 33

Korado klasik r 33

RADIK KLASIK – R is a steel panel radiator in KLASIK version modified for a quick replacement of cast-iron or steel column radiators with a connecting pitch of 5mm. The height 5mm guarantees its easy fitting in place of the old radiator. RADIK LINE KLASIK-R model is a LINE panel radiator with flat front panel modified for swift replacement of cast-iron or steel sectional radiators with a connection pitch of 5mm.


Height H = 5mm guarantees its problem-free fitting in place of the old radiator. It allows for left or right side connection to the heating system distribution. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. There are two upper and two lower hangers welded at the back of the r. Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm.


Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Typ rekonstrukční - třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory s bočním připojením. Radiátory jsou určeny pro výměnu starých litinových radiátorů a radiátorů s roztečí připojení 5mm kus za kus.


Korado klasik r 33

T yp rekonstrukční - třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory s bočním připojením. Deskové radiátory KORADO Radik Klasik – rekonstrukční, boční připojení – rozteč 5mm. Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK , které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy.


Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Панелно отоплително тяло за реконструкции. Моделът radik klasik – r е панелно отоплително тяло в изпълнение klasik приспособено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 5мм. Korado Klasik typ R 33.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Poznámka: U typu VKU nejsou osy vývodů symetricky umístěny vzhledem k hloubce otopného tělesa. Při upevnění otopného tělesa na stěnu je nutné použít stěnovou „Kompaktní konzolu plus“ (viz. katalog KORAMONT).


KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Rekonstrukční radiátory - náhrada za stávající radiátory - původní boční rozteč 5mm. V případě technických dotazů využijte naši telefonní linku technické podpory.


Korado klasik r 33

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. KORADO RADIK KLASIK -panelové vykurovacie radiátory.


Model RADIK PLAN KLASIK – R je deskové otopné těleso v provedení PLAN s hladkou čelní deskou upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Radiátor RADIK KLASIK umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.


Na zadní straně radiátoru naleznete dvě horní a dolní příchytky pro snadnou instalaci. Desková otopná tělesa RADIK jsou určena k montáži do otopných soustav ústředního vytápění budov s nejvyšším přípustným provozním přetlakem MPa, ve kterých se používá jako teplonosná látka voda neb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky