pátek 16. června 2017

Stropní plynové zářiče

Moderní a hospodárné plynové infrazářiče. Mezi produkty osvědčené značky Schwank mají své pevné místo i tmavé plynové zářiče , které vynikají mimořádně vysokou úsporností, a navíc během jejich provozu nevzniká nepříjemný průvan ani nedochází k víření prachu. Světlé plynové zářiče se instalují jako jednotlivé agregáty s vlastním přívodem zemního plynu, atmosférickým injekčním hořákem a vlastním odvodem spalin.


Umisťují se buď na bočních stěnách haly nebo pod stropní konstrukcí. Instalace je vhodná ve vysokých prostorách s výškou přes 4m. Plynové zářiče nejen pro ohřev terasy.

Omnithervytápění průmyslových hal - nízkoteplotní, světlé a tmavé trubicové plynové infrazářiče, teplovzdušné vytápění Vytápění průmyslových hal Decentralizace topných systémů, plynofikace průmyslových objektů „na klíč”. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15.


O infravytápění víme vše a rádi se s Vámi o naše znalosti podělíme! Pokud se chcete dozvědět podrobnosti o tom, proč je právě infravytápění vhodným řešením pro Váš objekt, určite prostudujte následující odkaz. Zářiče můžete použít i na vytápění chat a obývacích prostor.

Elektrické i plynové zářiče Heatstrip jsou uznávané po celém světě. Stylový design a nejmodernější technologie. Různé typy zářičů- samostojné, fasádové nebo stropní s jednoduchým upevněním nenarušují ráz terasy.


Také máte rádi sezení na terase nebo v zahradě? A znáte ten pocit, když vám chvíle klidu nebo zábavy s přáteli ukončí rychlý nástup chladu? Zářiče mají vysokou výhřevnost s optimálními provozními náklady. Jednotlivá provedení stropní otopné plochy ukazují obr.


Světlé a tmavé plynové zářiče přímo nepatří do stropního vytápění s otopnou plochou napojenou na otopnou soustavu, ale do lokálních spotřebičů, resp. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete. Vybírejte z produktů v kategorii terasové ohřívače. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Pro ekonomické a ekologické vytápění hal a jiných velkoprostorových objektů – průmyslových výrobních hal a skladů, sportovních hal a tělocvičen ale i pro vytápění kostelů a větších prodejen - se v současnosti s výhodou používá plynové sálavé topení nebo teplovzdušné topení.


Stačí jedno plynové topidlo a nepříjemný chlad je pryč. Tepelné zářiče prodlouží sezónu venkovního posezení i do chladnějších podzimních a jarních měsíců. Nabízíme plynové zářiče i zářiče elektrické v široké škále designů.


Zářiče jsou určené pro použití na zahradě i pro zahradní restaurace. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Tansun nabízí celou řadu univerzálních, snadno instalovatelných držáků pro infrazářiče Tansun.

Tyto vysoce kvalitní konzoly umožňují jak flexibilitu při instalaci, tak správné umístění infrazářičů Tansun tak, aby umožnily volný oběh vzduchu kolem zářičů po jejich nainstalování. Popis: Volně stojící, venkovní tepelný zářič je výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí. Pohled na otevřený plamen chráněný trubicí z křemíkového skla zpříjemní pobyt na terase, otevřených altáncích, pergolách i předzah. Venkovní tepelné záříče se řadí mezi mobilní plynová topidla. Z naší nabídky si lze vybrat z několika druhů jakou jsou stolní zahradní topidla, plynová kamna, plynové topidla Meva v různých variantách a provedení.


Tepelný plynový zářič s reflektorem o cm. Výška topidla až 2cm. Pro bezproblémový zážeh je zde piezo zapalování. Technologie Smart-Tech s výkonem kW snižuje množství spotřebovaného plynu o. E-shop HECHT - specialista na zahradu.


Nakupujte přímo od výrobce!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky