středa 14. února 2018

Swep výměník

Swep výměník

SWEP nabízejí velmi širokou řadu kompaktních výměníků tepla, jejichž vynikající jednookruhový výkon přenosu tepla splňuje všechny požadavky trhů. Deskový výměník tepla typ B Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. Online výpočet výměníku tepla pro vytápění. Vložíte-li projektovaný výkon a teploty do formuláře, program orientačně spočítá potřebný počet desek pro zvolený model výměníku tepla. V takovém prostředí se volí speciální provedení: výměník bez pájky či titanový výměník ( výměník titanium).


V mnoha aplikacích lze projektovat na nižší teploty při vyšším průtoku. Tím se zachová výkon a agresivní účinek média se eliminuje. V “reálném světě” to znamená že výměníky SWEP objednané našimi zákazníky jsou jim dodány do pracovních dnů. Potřebujete-li deskový výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás.


Vaše zadání prokonzultujeme, výměník. ADWIS kombinuje dva výměníky CBE (chlazený výměník tepla a obnovovací jednotku), které tvoří sendvičový integrovaný oddělovač v modulárním návrhu. Toto vysoce nákladově efektivní řešení nabízí. Deskové výměníky švédské firmy SWEP jsou vysoce kvalitní tepelné výměníky nejen pro tepelná čerpadla. Materiálem jejich desek je nerezová ocel AISI 3nebo ocel s vysokým obsahem molybdenu SMO 254.


Výměník pára-voda nesmí být instalován do sítě, kde je použit systém regulace zaplavováním výměníků. Doporučujeme umístit těsně před výměník odvzdušňovací ventil a přerušovač vakua (zavdušňovač). Neodvodněná pára na vstupu do výměníku způsobuje erozi rozváděcích kanálů desek.


Nemám zájem laborovat s průtokem vody, pouze si myslím zda vnořený výměník by neměl větší přenos energie. SWEP Bje perfektní volbou pro pro efektivní výměnu tepla s. Nový výměník SWEP má zejména tyto výhody: - Účinnější mezideskové kanály - Nižší zástavbová výška (odpovídá většině používaných kompresorů) - Díky. Nyní nově můžete zakoupit na našem e-shopu v kategorii deskové výměníky nebo podle značky, deskové výměníky renomované švédské značky SWEP. Jednotku mám u domu na zemi topení mám víš.


Swep výměník

Mám tam sds micro teploměry a měřák spotřeby a když se na to podívám zpětně , tak neodmrazovala. Jela na příkon 900w topení na swepu 35°C. R4a Rmají podobný průběh tlaků (R4je z R32), Rmá vyšší max. S odolností barů bych asi s koupí váhal - stejné výměníky se stejnou tlakovou odolností se dováží z Číny a tady to firmy prodávají. Jsme specialisté na deskové výměníky tepla SWEP a ARES.


Jedná se o kvalitní a levné výměníky tepla pro širokou škálu použití. Vypočteme optimální výměník tepla a navrhneme vhodný typ výměníku. Informace o speciálních rozměrech nebo jiných typech připojení obdržíte u obchodních zástupců společnosti SWEP.


Typ Bje asymetrický tepelný výměník s příčným průtokem. Je obzvláště vhodný pro aplikace plyn-kapalina a pro napojení sdružených průtoků z hlavních toků. Orientační doporučená řada pájených deskových výměníků.


Pokud má být výměník tepla správně navržen, je potřeba ho posoudit ve výpočetním programu. Bvysoce účinný výměník tepla s vyšším tepelným výkonem než má kterýkoli srovnatelný produkt. Typ Bje perfektní volbou pro vysoce výkonné kondenzátory a aplikace s vysokými nároky na výměnu.


Swep výměník

SWEP si vyhrazuje právo provádět změny bez předchozího upozornění. Koncepce BPHE Pájený deskový výměník tepla (BPHE) je vyroben jako svazek vlnitých desek s kanály a spojovacím materiálem mezi jednotlivými deskami. SWEP vyrábí letované jednofázové výměníky, kondenzátory, výparníky ale také nejmenší rozebiratelné deskové výměníky MINEX. Hotjet používá v tepelných čerpadlech letované deskové výměníky švédské firmy SWEP.


Tyto výměníky dodáváme, kromě jiného také pro: ohřev TUV, solární systémy a pasivní chlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky