úterý 13. února 2018

Kombinovany bojler tatramat 150 l

Produktovú radu LOVK D tvoria zásobníkové nástenné kombinované ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom vyhotoveným špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Vodu je možné ohrievať celonerezovým ohrievacím telesom a dvojplášťovým výmenníkom tepla. Výmenník funguje na princípe samotiaže, preto nie je.


Produktovou řadu OVK tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve válcovém provedení.

Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými návrháři, i svými provozními vlastnostmi. Ohřívače se vyrábějí pro připojení výměníku. Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Na seznam Přidat na seznam.


Bojler je součástí produktové řady vyráběné ve svislém, válcovém provedení a voda je v něm ohřívána celonerezovým elektrickým topným tělesem nebo trubkovým výměníkem tepla. Elektrický stacionární zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l , který je vhodný pro svislou instalaci. Kombinované bojlery DRAŽICE, TATRAMAT za skvělé ceny u nás.


Stupeň krytí ve standardu IP 42.

Funguje při napětí o 2V. Výhřevná plocha spodního výměníku m2. Nádoba zásobníku je vyrobena z ocelového plechu. MORA KEOMK 1SK L , příkon kW, smaltovaný vnitřní povrch nádoby, doba ohřevu 54hod.


Ohrievače vody s rúrkovým výmeníkom Eliz, Dražice, Stiebel Eltron. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Zvislé ohrievače sa vyrábajú pre pripojenie vykurovacej a spätnej vody z pravej strany (OVK P) alebo z ľavej strany (OVK L ). Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů s rychloohřevem a elektronickou regulací. Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv.


Tlakové, kg, 1l , zvislé, 2V. Nákup bez rizika: dní na vrácení. TATRAMAT OVK 1D - Bojler , kombinovaný, ohřívač vody, svislý. Tatramat LOVK 150D od 41€ - Heureka. Podobné fráze na Sleviste.


Elektrický ohrev zaisťuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým termostatom. Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Viac detailov Dodanie do dní. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Máte vybrané filtry: kombinovany bojler tatramat 1l. Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského.


Kombinácia elektrického a nepriameho ohrevu teplej vody. Bojlery jsou určeny pro ohřívání větší zásoby vody. Bojlery kombinované DZD Dražice, Mora, tatramat můžeme definovat jako zásobníkové ohřívače vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky